«Τι θα γίνει με τους... τουρίστες;».. (vid)

«Τι θα γίνει με τους... τουρίστες;».. (vid)

«Τι θα γίνει με τους... τουρίστες;».. (vid)

bet365

Η δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης συνεχίζεται με τον Κετσπάγια να βλέπει τους διεθνείς να κάνουν πάλι πιο χαλαρά και να τους πειράζει... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Πρωινή προπόνηση συνεπάγεται και μπόλικη δουλειά στη φυσική κατάσταση και αμέτρητα χιλιόμετρα τρέξιμο για όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ευτυχώς πλέον υπάρχει και... συμμαχία με τον καιρό αφού η θερμοκρασία έπεσε σημαντικά και η βροχή πέφτει απ τα ξημερώματα ασταμάτητα.

Όπως τις προηγούμενες μέρες έτσι και σήμερα οι διεθνείς Μάνταλος, Αραβίδης και Μπακασέτας έκαναν σε πιο χαλαρό τέμπο στο δεύτερο μισό του προγράμματος και ο Τιμούρ Κετσπάγια (που γνωρίζει άριστα το πρόγραμμά τους) δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη για πείραγμα...

«Τι θα γίνει ρε με αυτούς τους τουρίστες; Πάλι μόνοι τους θα κάνουν; Ποτέ θα μπουν αυτοί με τους υπόλοιπους; Ρε ωραίοι που είναι αυτοί», έλεγε γελώντας προς όλους τους συνεργάτες και τους παίκτες ο Γεωργιανός τεχνικός...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα