«Ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο Λεντέσμα»

«Ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο Λεντέσμα»

«Ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο Λεντέσμα»

bet365

Έτοιμο να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Λεντέσμα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Παίκτη του Παναθηναϊκού... βαφτίζουν τον Λεντέσμα Ιταλικά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν πως ο έμπειρος μέσος αναμένεται να υπογράψει και στην συνέχεια να μεταβεί στην Ολλανδία, για να ενσωματωθεί με την αποστολή που κάνει προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, το «tuttomercato» που έγραψε την είδηση, αναφέρει πως ο πρώην αρχηγός της Λάτσιο, που εδώ και λίγους μήνες έχει μείνει ελεύθερος από την Σάντος, έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο ενός έτους, με προοπτική ανανέωσης για επιπλέον μία σεζόν.

Ο Λεντέσμα είναι «εξάρι» θέση που ο Παναθηναϊκός... ψάχνεται. Η ηλικία του αποτελεί μειονέκτημα, όπως και η αγωνιστική απραξία του, με την εμπειρία και την ποιότητά του, όμως, να είναι αδιαμφισβήτητη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα