Συντετριμμένος ο Μπουφόν μπροστά στην κάμερα (vid)

Συντετριμμένος ο Μπουφόν μπροστά στην κάμερα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Συντετριμμένος ο Μπουφόν μπροστά στην κάμερα (vid)

bet365

Με τα χίλια ζόρια συγκρατούσε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν τα δάκρυά του στο flash interview αμέσως μετά τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, αφού αδυνατούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο οι Γερμανοί πήραν τελικά την πρόκριση.

Τα «πάντσερ» θα βρεθούν στα ημιτελικά του Euro 2016 έχοντας επικρατήσει των Ιταλών στα πέναλτι και ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε το παιχνίδι του Σαββάτου, με τον Μπουφόν να κάνει ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, αλλά να μην του χαμογελάει η τύχη στα πέναλτι, να τον καταρρακώνει.

Αφού έκλαψε στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθούσε με χίλια ζόρια να κρατηθεί και την ώρα του flash interview στ' αποδυτήρια...

Αυτό που είπε πάντως, ήταν:

«Ήταν μια συγκλονιστική βραδιά. Πιστεύαμε ότι είχαμε πετύχει κάτι σπουδαίο, ότι είχαμε στα χέρια μας την πρόκριση και την αφήσαμε να φύγει. Δώσαμε όλοι όσα μπορούσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Καθένας έχει τους δικούς του λόγους για να κλάψει μετά από μια ήττα. Αν, λοιπόν, ξέσπασα σε δάκρυα είναι για το γεγονός ότι ήμαστε πραγματική ομάδα, επειδή δουλέψαμε σαν να ήμαστε ένας άνθρωπος και όχι πολλοί, επειδή ξυπνήσαμε στις καρδιές των Ιταλών μοναδικά συναισθήματα.

Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω τώρα. Είναι αλήθεια μια μεγάλη απογοήτευση διότι τα δώσαμε όλα και θέλαμε να πετύχουμε κάτι».

 

EURO Τελευταία Νέα