Καλτσάς: «Δεν περίμενα να φύγω, αλλά έτσι είναι η μπάλα...»

Καλτσάς: «Δεν περίμενα να φύγω, αλλά έτσι είναι η μπάλα...»

Ξαφνικό ήταν για τον Νίκο Καλτσά το φινάλε της θητείας του στον Παναθηναϊκό, αφού τόνισε πως δεν περίμενε ν' αποχωρήσει τόσο γρήγορα. «Στο μέλλον ίσως πω κάποια πράγματα» τόνισε ο νυν ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης.

Καλτσάς: «Δεν περίμενα να φύγω, αλλά έτσι είναι η μπάλα...»

Ο βραχύσωμος άσος μίλησε στη «RealNews» και είπε: 

Για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό: «Κοιτάζω μπροστά και είμαι αποφασισμένος για μια νέα αρχή. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, όμως έτσι είναι η μπάλα και πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος για όλα. Δεν θέλω όμως να μιλήσω τώρα για το κομμάτι του Παναθηναϊκού, ίσως στο μέλλον πως κάποια πράγματα. Του εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του». 

Για τη μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης και τους στόχους τους: «Η προσέγγισή τους ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να περιμένω τη δεδομένη στιγμή και γι΄ αυτό δεν άργησα να συμφωνήσω. Είναι μια ομάδα που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια έχει τον δικό της ρόλο στο πρωτάθλημα, η οποία διακρίνεται για το καλό ποδόσφαιρο που αποδίδει και που, πάνω από όλα, αποτελεί εγγύηση οργάνωσης και σωστής λειτουργίας. Στόχος μας και φέτος θα είναι η παρουσία στις πέντε καλύτερες ομάδες της βαθμολογίας, αλλά και η έξοδός μας στην Ευρώπη μέσω του Γιουρόπα Λιγκ. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω τον Αστέρα και να βοηθηθώ από αυτόν».

Best of internet