Αποστολή για την Ολλανδία με κάποιες εκπλήξεις…

Αποστολή για την Ολλανδία με κάποιες εκπλήξεις…

Αποστολή για την Ολλανδία με κάποιες εκπλήξεις…

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Ποιοι παίκτες «κόπηκαν» από τον Σέρβο προπονητή.

Λίγο μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, θα έχει μαζί του στην Ολλανδία και είναι οι: Βελλίδης , Γλύκος , Μελίσσας , Σιαμπάνης , Λέοβατς , Γιαννούλης , Κίτσιου , Μάτος , Κωνσταντινίδης , Τζαβέλλας , Πούγγουρας , Χατζηισαΐας , Μαλεζάς , Κρέσπο , Τζιόλης , Σάκχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Δημητριάδης, Κοροβέσης , Μυστακίδης , Ζάιρο , Κάμπος , Ροντρίγκες , Αθανασιάδης , Περέιρα , Κουλούρης .

Οι ποδοσφαιριστές που δεν συμμετέχουν στην αποστολή θα μείνουν και θα προπονούνται στη Θεσσαλονίκη. Ποιοι είναι αυτοί; Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάννης Σκόνδρας, Ερικ Σάμπο, Τέρι Αντόνις, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Κάκκο, και Κριστιάν Κούστα.

Από τους 29 που επέλεξε να πάρει μαζί του ο Σέρβος προπονητής η έκπληξη έχει να κάνει με τον Ζάιρο, καθώς ο Βραζιλιάνος φαίνεται να έχει κερδίσει την εκτίμηση του Ίβιτς κι από εκεί που ήταν έτοιμος να φύγει δανεικός (φλέρταρε με τον ΠΑΣ Γιάννινα) παραμένει και στην προετοιμασία θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την παρουσία του στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Στην Ολλανδία δεν θα ταξιδέψουν οι Ρόμπερτ Μακ και Εργκίς Κάτσε, που έχουν άδεια έως τις 19 Ιουλίου.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν αφιερωμένη στην τακτική σε ζώνες και στόχο τη συνοχή ανάμεσα στις τρεις γραμμές.

Απουσίαζε ο Δημήτρης Πέλκας , ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Οι Τζιόλης , Τζαβέλλας , Μπίσεσβαρ , Κρέσπο , Ροντρίγκες , Μάτος ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα και θα προπονηθούν και το πρωί της Κυριακής προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Η υπόλοιπη ομάδα έχει ρεπό κι ανανέωσε το ραντεβού της για το πρωί της Δευτέρας στην Τούμπα προκειμένου ν’ αναχωρήσει για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό το Ντίσελντορφ κι από εκεί να μεταβεί οδικώς στο Oosterbeek.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα