Πάει και για νέο ρεκόρ στα διαρκείας!

Πάει και για νέο ρεκόρ στα διαρκείας!

Πάει και για νέο ρεκόρ στα διαρκείας!

bet365

Ο Ολυμπιακός με τους ρυθμούς που φεύγουν τα διαρκείας, έχοντας φτάσει από 2 Ιουλίου τον αριθμό των 12.000 μπορεί κάλλιστα να δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ!

Ιούλιος 2015. Ο Ολυμπιακός αλλάζει οικονομική πολιτική στα διαρκείας του ρίχνοντας και άλλο τις τιμές του. Με διαρκείας για όλες τις τσέπες και τιμές των 100 ευρώ. Στις 26 Αυγούστου είχε κάνει νέο ρεκόρ διάθεσης!

Ο Ολυμπιακός τότε σημείωσε ιστορικό ρεκόρ στα διαρκείας φτάνοντας τις 18.562 κάρτες, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κρατούσε από την σεζόν 2006-07 με τα 18.250! Ο κόσμος του Ολυμπιακού παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω κρίσης με την πολιτική αβεβαιότητα να κυριαρχεί (σ.σ. τα ίδια που ίσχυαν πέρυσι ισχύουν στο ακέραιο και φέτος και μην είναι και χειρότερα τα πράγματα) έστειλαν το δικό τους μήνυμα ότι θα βρίσκονται στο πλευρό των παικτών των Πειραιωτών.

Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς έσπασε το... φράγμα των 20.000 διαρκείας! Και φέτος με το ίδιο τιμολόγιο στα διαρκείας και ενώ είμαστε ακόμα στις 2 Ιουλίου έχουν διατεθεί ήδη 12.000 διαρκείας! Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός πηγαίνει για νέο ρεκόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα