Νίκη ξανά με Μάνταλο! (vids)

Νίκη ξανά με Μάνταλο! (vids)

Νίκη ξανά με Μάνταλο! (vids)

bet365

Οι κίτρινοι κέρδισαν χάρη στον αρχηγό από ασίστ του Γιόχανσον και ισοφάρισαν στις νίκες τους μπλε - Δείτε τα βίντεο κι ακούστε τον Κετσπάγια τι ζητάει... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Τέταρτο κατά σειρά δίτερμα μεταξύ των ιδίων ομάδων και οι κίτρινοι πήραν τη νίκη για να ισοφαρίσουν τους μπλε και να κάνουν το 2-2.

Πρωταγωνιστής και πάλι ο Πέτρος Μάνταλος που σκόραρε έπειτα από την ασίστ του Γιόχανσον με όμορφο πλασέ, κέρδισε στην έξοδο τον Ανέστη και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του...

Μπλε: Γκάλο, Άρθο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Τζανετόπουλος, Γαλανόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Πλατέλλας, Μπακασέτας, Πέκχαρτ.

Κίτρινοι: Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζόριτς, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα