Περιμένουν Κάλβο και αριστερό μπακ στη Βέροια

Περιμένουν Κάλβο και αριστερό μπακ στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Περιμένουν Κάλβο και αριστερό μπακ στη Βέροια

bet365

Την άφιξη του Τόνι Κάλβο, καθώς και ενός Λατινοαμερικάνου αριστερού μπακ, περιμένουν στη Βέροια την Κυριακή (3/7). Μόνο οι Καντιμοίρης, Μαλόν ανανεώνουν.

Στη Βέροια συνεχίζουν τις κινήσεις τους για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, η επόμενη μεταγραφή φαίνεται ότι θα είναι ο Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός αναμένεται να βρεθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας την Κυριακή (3/7) για να δούμε αν θα υπάρξει θετική ή αρνητική εξέλιξη στην περίπτωσή του.

Ωστόσο, εκτός από τον 29χρονο επιθετικό μέσο, στη «βασίλισσα του Βορρά» περιμένουν και την άφιξη ενός Λατινοαμερικάνου αριστερού μπακ. Το όνομά του και η χώρα απ' όπου προέρχεται δεν έχουν διαρρεύσει, παρά μόνο ότι μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής και όχι σε κάποιο της Ευρώπης.

Μόνο οι Καντιμοίρης, Μαλόν ανανεώνουν

Από εκεί και πέρα, ήδη είναι γνωστό ότι θα ανανεώσουν εκτός απροόπτου οι Γιώργος Καντιμοίρης και Ιβάν Μαλόν. Ωστόσο, φαίνεται πως είναι οι μοναδικοί που θα συνεχίσουν στη Βέροια απ' όσους δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα συμβόλαιο. Οι υπόλοιποι λογικά θα αποτελέσουν παρελθόν και δεν είναι λίγοι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ραούλ Μπράβο, Άρτσε, Μπατιόν, Νέτο, Όστοϊτς, Βεργώνη, Γεωργιάδη, Νάστο, ενώ ήδη έχει αποχωρήσει ο Σιόντης, που επέστρεψε στην Κέρκυρα, καθώς και οι τέσσερις δανεικοί (Ανάκογλου, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Κόλα), όπως και οι Μαγέφσκι, Καϊκούτ, Ετζενγκέλε, Γιουσούφ, Μάνος, Ναζλίδης, που είχαν συμβόλαια και τα έλυσαν. Γι' αυτό και στην ομάδα της Ημαθίας ψάχνονται σε όλες τις θέσεις, καθώς θα χρειαστούν σημαντική ενίσχυση ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα