Φαβορί και αουτσάιντερ για Βέλγιο

Φαβορί και αουτσάιντερ για Βέλγιο

Στην Αυστρία πρωτοπήγαν 22. Στην πορεία έγιναν με Στρέζο και διεθνείς 28 και ενώ αναμένονται άμεσα και τουλάχιστον 2 προσθήκες. Ποιά τα δεδομένα για την αποστολή του Ολυμπιακού στο Βέλγιο.

Φαβορί και αουτσάιντερ για Βέλγιο

Οι παίκτες που πήρε μαζί του στην Αυστρία αρχικά Μάρκο Σίλβα είναι 22 τον αριθμό: Καπίνο, Χουτεσιώτης (κίπερ), Σιόβας, Τσιμίκας, Μποτία, Ρέτσος, Βούρος, Γούτας, Μπέρτος, Φιγκέιρας και Μαζουάκου (αμυντικοί), Κασάμι, Μπουχαλάκης, Φορτούνης και Τσόρι (μέσοι), Πάρντο, Γιαννιώτας, Σεμπά, Μανθάτης, Πουλίδο, Ολαϊτάν και Ανδρούτσος (επιθετικοί). Εξ αυτών ο Μαζουάκου μπορεί να παραχωρηθεί άμεσα και ακόμα και στην Λιόν, με την οποία δεδομένα γίνονται επαφές. Εάν όχι θα είναι και στο Βέλγιο.

Αυτοί που είναι στην πλέον επικίνδυνη ζώνη και υποψήφιοι για αποκλεισμό είναι οι Ρέτσος (παρά το μεγάλο ταλέντο του είναι ακόμα πολύ μικρός), Γούτας, Ανδρούτσος και Μπέρτος και ακόμα και ο Σεμπά (λιγότερο πιθανό από τους άλλους). Ο 23ος που προστέθηκε ήταν ο Στρέζος. Εάν κλείσει άμεσα ο νέος κίπερ, κάτι που λογικά θα γίνει, τα πράγματα είναι δύσκολα γ' αυτόν. Μετά είναι και οι πέντε διεθνείς που ενσωματώθηκαν στην Αυστρία: Μιλιβόγιεβιτς, Ζντιέλαρ, Ντα Κόστα, Μανιάτης και Ιντέγιε και ενώ μεταγραφικές... σειρήνες υπάρχουν και για Μιλιβόγιεβιτς και Ιντέγιε. Και οι πέντε είναι για να πάνε στο Βέλγιο και το β' στάδιο, όπως και ο Ντουρμάζ.

Από τις 29 δηλαδή που προαναφέραμε είναι υποψήφιοι να... κοπούν έξι. Σε αυτόν τον αριθμό βέβαια θα πρέπει να προσθέσουμε και τις δύο προσθήκες που τον ανεβάζουν στον αριθμό 31. Η μία του αρ. μπακ που εκτός απροόπτου θα είναι ο Ντε Λα Μπέγια και η άλλη του γκολκίπερ. Επίσης ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα στην αγορά για ένα οκτάρι, έναν winger, έναν επιθετικό και ίσως και έναν στόπερ. Με άλλα λόγια υπάρχει ακόμα... δρόμος.

Best of internet