Η απάντηση του Γ. Σαββίδη για Βιεϊρίνια

Η απάντηση του Γ. Σαββίδη για Βιεϊρίνια

Η απάντηση του Γ. Σαββίδη για Βιεϊρίνια

bet365

Το θέμα του Αντρέ Βιεϊρίνια επέστρεψε στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαββίδη να τοποθετείται μέσω του Instagram.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη ενημερώθηκε για όσα αναφέρει η εφημερίδα Bild, σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πορτογάλου από την Βόλφσμπουργκ. Σε συνομιλία που είχε με φίλο του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης έδειξε να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για όσα αναγράφονται και εμπλέκουν ξανά τον Δικέφαλο και τον ιδιοκτήτη της ομάδας σε σενάρια επιστροφής του Βιεϊρίνια.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

«Έχω βαρεθεί πολύ με αυτό το θέμα. Προσωπικά τον θέλω στον ΠΑΟΚ, αλλά κουράστηκα να παίζει με τους φιλάθλους. Αρκετά. Αν ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ, δε θα έλεγε στον Λούμπος (σ.σ. Μίχελ) ότι θέλει να παίξει στην Αγγλία… Αυτά από εμένα. Είμαι πραγματικά κουρασμένος. Όταν ο κύριος Βιεϊρίνια είναι έτοιμος, θα είμαστε ευτυχείς να τον φέρουμε. Μέχρι τώρα, υπάρχουν μόνο λόγια. Αυτά είναι όλα από εμένα…», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα