«Γρήγορες πάσες στον χώρο, βρείτε τον χώρο»

«Γρήγορες πάσες στον χώρο, βρείτε τον χώρο»

«Γρήγορες πάσες στον χώρο, βρείτε τον χώρο»

Δουλειά στην κατοχή και αρκετές οδηγίες από τον Αντρέα Στραματσόνι στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου. ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ξεκάθαρο πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και ο Αντρέα Στραματσόνι δούλεψε αρκετά, μιλώντας συνεχώς, στην σωστή εναλλαγή της μπάλας σε μικρούς χώρους. Ο Ιταλός χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Χουλτ, Ευαγγέλου, Μολέδο, Αμπεΐντ, Ιμπάρμπο

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Χατζηγιοβάννης, Χουχούμης, Μίγγος, Στάικος, Αγγελόπουλος, Μπουζούκης, Μαυρομάτης.

Ο Ιταλός τεχνικός φώναζε αρκετά συχνά. «Να πηγαίνουμε εκεί που υπάρχει χώρος. Που είναι ο χώρος; Που είναι το κενό; Ψάξτε το. Αποφασίστε γρήγορα και σωστά στις πάσες σας…». Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έδινε τις εντολές και στα ιταλικά για να καταλαβαίνει και ο Ιμπάρμπο που δεν γνωρίζει αγγλικά.

Στην συνέχεια οι ίδιες ομάδες έπρεπε να αλλάξουν πέντε πάσες και να σκοράρουν χωρίς να σκάσει η μπάλα στο έδαφος πριν περάσει τη γραμμή. Νικητές οι «πορτοκαλί» με δύο γκολ του Βλαχοδήμου.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με σπριντάκια για αρκετή ώρα και μεγάλη ένταση.

 

Ο Κουτρουμπής εξαιτίας ενός χτυπήματος στην γάμπα, ο Μπουμάλ λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και ο Μέστο από κούραση δεν προπονήθηκαν το πρωί και έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.
*Μετά το ζέσταμα, οι Ζέκα, Ιβάνοφ, Λέτο και Βιγιαφάνιες πήγαν για αποφόρτιση και γυμναστήριο.

 

Best of internet