«Καψόνι» πριν από το ρεπό (pics)

«Καψόνι» πριν από το ρεπό (pics)

Εξαντλητική ήταν η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, ακολουθεί άλλη μια το απόγευμα στην Τούμπα και μετά ρεπό πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Ολλανδία.

«Καψόνι» πριν από το ρεπό (pics)

Η λύτρωση για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ήρθε στο τριπλό σφύριγμα του Βλάνταν Ίβιτς. Μέχρι τότε δοκίμασαν τις αντοχές τους.

Η προτελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ήταν προγραμματισμένο να είναι και η πιο σκληρή της ως τώρα προετοιμασίας. Η ένταση ανέβηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα με τη δουλειά να επικεντρώνεται στην ειδική αντοχή μέσα από πέντε σταθμούς με τις ασκήσεις να πραγματοποιούνται στο μάξιμουμ για 30″, 1′ και 3′.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας , Αλέξανδρος Τζιόλης , Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , Γκάρι Ροντρίγκες , Λέο Μάτος , Χοσέ Κρέσπο έκαναν ειδικό πρόγραμμα προσαρμογής κι ενδυνάμωσης. Ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο σπίτι του λόγω ίωσης κι ο Γιάννης Μυστακίδης που αναρρώνει από ίωση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη κλείνει το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 με προπόνηση στην Τούμπα.

Έπειτα οι ποδοσφαιριστές θα είναι ελεύθεροι ως το πρωί της Δευτέρας (04.07) που η αποστολή αναχωρεί για το Oosterbeek της Ολλανδίας.

 

Best of internet