Η έκπληξη του ΠΑΟΚ στον Φερνάντο Σάντος

Η έκπληξη του ΠΑΟΚ στον Φερνάντο Σάντος

bet365

Πριν από λίγες μέρες ο Φερνάντο Σάντος δέχθηκε στο προπονητικό κέντρο της Πορτογαλίας στο Παρίσι μια ευχάριστη επίσκεψη από τη Θεσσαλονίκη. Τα γούρια του Πορτογάλου και ο ΠΑΟΚ…

Ο Φερνάντο Σάντος στα τρία χρόνια που έζησε στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, έκανε φίλους, αγάπησε την πόλη και την ομάδα, διατηρώντας σε πολύ υψηλό βαθμό τις προσωπικές επαφές, με αγαπημένα πρόσωπα από τον ασπρόμαυρο σύλλογο.

Στην τριετία (2007-2010) ο Πορτογάλος προπονητής «δέθηκε» με την παλιά μεγάλη δόξα του ΠΑΟΚ, Κώστα Ιωσηφίδη. Σε ρόλο γενικού αρχηγού, τότε, ο εκ Βυρώνειας Σερρών πρώην άσος του «Δικεφάλου», ήταν καθημερινά δίπλα του, πέρασαν πολλές ευχάριστες στιγμές, ενώ στα δύσκολα ο ένας στήριζε τον άλλο.

Η σχέση των δύο ανδρών, παρότι ο Φερνάντο Σάντος αποχώρησε το καλοκαίρι του 2010 από την Τούμπα, κρατάει μέχρι σήμερα. Οι δυο τους επικοινωνούν τηλεφωνικά και ένα SMS μήνυμα από το τηλέφωνο του Κώστα Ιωσηφίδη, με ευχές αποστέλλεται πριν από κάθε αγώνα του Πορτογάλου προπονητή: «καλή επιτυχία…».

Ο Κώστας Ιωσηφίδης επισκέφτηκε πριν από λίγες μέρες, μαζί με την σύζυγό του, Ευαγγελία, τον Φερνάντο Σάντος στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Πορτογαλίας στο Marcoussis, νότια του Παρισιού.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά, να μιλήσουν για το Euro 2016 και να συναντηθούν με τους συνεργάτες του Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας, τους οποίους δεν αλλάζει με τίποτα γι’ αυτό τους είχε φέρει και στη Θεσσαλονίκη.

Στη φωτογραφία (από αριστερά) διακρίνονται στο προπονητικό κέντρο της Πορτογαλίας οι: Ζορζ Ροζάριο (βοηθός προπονητής), Φερνάντο Τζουστίνο (προπονητής τερματοφυλάκων), Κώστας Ιωσηφίδης, Φερνάντο Σάντος, Ευαγγελία Ιωσηφίδη, Ζοάο Κόστα (γυμναστής).

 

EURO Τελευταία Νέα