«Ο ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια»! Ω, τι έκπληξη!

«Ο ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια»! Ω, τι έκπληξη!

«Ο ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια»! Ω, τι έκπληξη!

bet365

Σε κάθε, μα κάθε, μεταγραφική περίοδο προκύπτουν τα ίδια σενάρια, οι ίδιες φήμες, οι ίδιες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από μια μεταγραφή, που όπως και να το κάνουμε, «πουλάει»...

Αν κάποιος πιστέψει την Bild, κομματάκι δύσκολο, ο Πορτογάλος σταρ είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από την «Φολκσβάγκεν Αρένα». Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα της Γερμανίας πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ, λόγω αγάπης και οικογένειας, είναι έτοιμος να τον «αρπάξει» από τη Βόλφσμπουργκ.

Από την άλλη, αν κάποιος δώσει βάση, στα όσα αποκάλυψε πριν λίγο καιρό, αλλά και σήμερα το μεσημέρι, ο Γιώργος Σαββίδης, μάλλον στην Τούμπα έκαναν την προσπάθεια τους και δεν είναι διατεθειμένοι να ακούσουν για τέταρτη φορά το «όχι» του 30χρονου, πια, ποδοσφαιριστή. Ή μήπως είναι;

Ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη έχει «καψούρα τον Βιεϊρίνια», αλλά τρεις φορές, σύμφωνα με τον ίδιο, «σε εμάς είπε διαφορετικά πράγματα», όταν ο ομογενής επιχειρηματίας επιχείρησε να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα. Κάτι που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής διέψευσε λίγες μέρες αργότερα…

«Όχι, δεν μου έγινε οικονομική πρόταση να επιστρέφω. Είχαμε μιλήσει τον πρώτο χρόνο που ήταν εδώ ο Σαββίδης για να έρθω ως δανεικός κάτι που δεν έγινε, γιατί μιλούσαμε μόνο και δεν έγινε πρόταση. Πρώτα πρέπει να γίνει πρόταση στην ομάδα και μετά σε μένα Αν θα έχω πρόταση θα κάτσω και θα την δω. Είναι ψέμα ότι μου είχε γίνει πρόταση», δήλωσε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Metrosport».

Μύθοι και πραγματικότητες

Ο ΠΑΟΚ φαντάζει να είναι πάντα εκεί, σε κάθε μεταγραφική περίοδο και προσπαθεί να ξαναντύσει τον αγαπημένο της ασπρόμαυρης κερκίδας με τη φανέλα του.

Ο ίδιος ο Βιεϊρίνια, ένα παιδί μάλαμα εκτός των αγωνιστικών χώρων, δεν έχει κλείσει ποτέ την πόρτα της επιστροφής του, κάτι που επανέλαβε και πρόσφατα επί γαλλικού εδάφους, μιλώντας στους δύο απεσταλμένους του Gazzetta.gr στο Euro 2016.

«Αγαπάω πολύ τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εύχομαι και θέλω τα καλύτερα για την ομάδα και μια μέρα θα γυρίσω», είχε πει δίνοντας τροφή για νέα σχόλια, νέες αντιπαραθέσεις και πολύ κουβέντα στο διαδίκτυο.

Ένα είναι σίγουρο: Ο Τύπος, καλώς ή κακώς, συντηρεί ένα θέμα γύρω από την επιστροφή του Πορτογάλου στην Τούμπα γιατί ξέρει ότι «πουλάει». Τα πρωτοσέλιδα γίνονται πιο όμορφα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ γουστάρει να τον βλέπει να κάνει «καρδούλες» προς τη γυναίκα του Βάσω με την ασπρόμαυρη φανέλα και το ίδιο σενάριο συντηρείται μόνιμα από τους πρώτους κιόλας μήνες του 2012 όταν και πωλήθηκε από τον «Δικέφαλο» στη Βόλφσμπουργκ.

Η τελευταία κουβέντα…

Ο Ιβάν Σαββίδης, είναι αλήθεια, επιχείρησε να τον φέρει πίσω στην Τούμπα, ικανοποιώντας και την τρέλα του γιου του, με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2013 να μην απέχουν και τόσο πολύ από την πραγματικότητα. Όμως, με τον Βιεϊρίνια να προέρχεται από την πρώτη καλή χρονιά του στην Μπουντεσλίγκα, τη σεζόν 2012-13, φάνταζε αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Τα ίδια σενάρια αναπτύχθηκαν, με μικρότερη ένταση, όταν ο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε και ήρθε για αποθεραπεία στη Θεσσαλονίκη. Ήταν Δεκέμβριος του 2013, τα ίδια και το επόμενο καλοκαίρι, ενώ τον χειμώνα του ’14 ο Ζήσης Βρύζας «σύρθηκε», ουσιαστικά, από το «περιβάλλον» της ομάδας σε μια διερευνητική περισσότερο επαφή με τον ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο.

Ο Πορτογάλος δεν ανανέωνε στη Βόλφσμπουργκ, το συμβόλαιο του έληγε σε έξι μήνες, οπότε γιατί να μην γινόταν ξανά η κουβέντα; Κανείς δεν θα έχανε… Ο ΠΑΟΚ γνώριζε ευθύς εξαρχής τις απαντήσεις και την κατάληξη μιας τέτοιας συζήτησης, που έγινε περισσότερο για να επιβεβαιωθούν οι αληθινές προθέσεις της πλευράς Βιεϊρίνια και να σταματήσει ο κόσμος του «Δικεφάλου» να κάνει όνειρα…

Ένα κρύο απόγευμα του Φεβρουαρίου η Βόλφσμπουργκ ενημέρωνε για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή ως το καλοκαίρι του 2018 αντί 7.000.000 ευρώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα