Ματιές σε Ντίαζ και Γκόμες από ΑΕΚ

Ματιές σε Ντίαζ και Γκόμες από ΑΕΚ

Gazzetta team
Ματιές σε Ντίαζ και Γκόμες από ΑΕΚ

bet365

Συνεχίζεται η αναζήτηση αριστερού μπακ στην Ένωση, η οποία έχει στη λίστα της τους Χουάν Ντίαζ και Τιάγκο Γκόμες.

Προτεραιότητα φαίνεται πως είναι για την ΑΕΚ η ενίσχυση της αριστερής πλευράς στην άμυνα, κάτι που γίνεται πιο σαφές από τα πολλά ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει για την συγκεκριμένη θέση. Ακόμα δύο ονόματα για την ίδια θέση, παρουσιάζει ως μεταγραφικούς στόχους της Ένωσης η «Ώρα».

Πρόκειται για τον Χουάν Ντίαζ και τον Τιάγκο Γκόμες. Ο πρώτος, είναι 28χρονος Ουρουγουανός που μένει ελεύθερος από την Ρασίνγκ Μοντεβιδέο, με την ΑΕΚ σύμφωνα με την εφημερίδα να συζητά μαζί του και να έχει βρεθεί σημείο επαφής. Τις επόμενες μέρες μάλιστα, αναμένεται η συζήτηση να γίνει πιο συγκεκριμένη και να ξεκαθαρίσει αν προχωρά ή όχι αυτή η υπόθεση.

Σε ότι αφορά τον δεύτερο, να είναι 29χρονος Πορτογάλος που ανήκει στην Μπενφίκα και την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε δανεικός στην γαλλική Μετς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ένωση βρίσκεται και μαζί του σε επαφές, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει με τον Ουρουγουανό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα