Κουτσοκούμνης: «Να κάνει αυτά που πρέπει η ΕΠΟ»

Κουτσοκούμνης: «Να κάνει αυτά που πρέπει η ΕΠΟ»

bet365

Ο Κώστας Κουτσοκούμνης μέσω του Gazzetta.gr ξεκαθαρίζει πως η ΕΠΟ οφείλει να εναρμονίσει τον Κώδικα Δεοντολογίας, όπως ζήτησαν οι FIFA - UEFA. Τι προκύπτει από πλευράς Γκιρτζίκη.

Ο επικεφαλής των FIFA / UEFA για το ελληνικό ζήτημα τόνισε στο Gazzetta.gr σχετικά με το... καυτό θέμα του Κώδικα Δεοντολογίας πως «ειλικρινά έχουμε μιλήσει τόσες πολλές φορές γι' αυτό το πράγμα που μας κάνει να κουραζόμαστε. Εμείς λέμε να κάνει αυτά που πρέπει η ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία της Ελλάδας έπρεπε σε πρώτη φάση να δημοσιοποιήσει την επιστολή και σε δεύτερη να εναρμονίσει τον κώδικα όπως τον ζητάει η FIFA. Τελεία και παύλα. Όχι άλλες διαπραγματεύσεις».

Σε ερώτησή μας για το εάν έχει δοθεί νέο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο ο Κώστας Κουτσοκούμνης απάντησε: «Αφήστε τα αυτά τώρα. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι γι' αυτό. Η ΕΠΟ ξέρει τι πρέπει να κάνει».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, δεν έκανε κάποια τοποθέτηση ωστόσο μέσω συνεργατών του προκύπτει πως δεν έχει κανένα θέμα για την εν λόγω εναρμόνιση εφόσον η Πολιτεία τηρήσει τα συμφωνηθέντα και τις δεσμεύσεις της για αλλαγές σε Νόμους από το 1999 έως σήμερα που επηρεάζουν το αυτοδιοίκητο. Επίσης από την Ομοσπονδία διαρρέεται πως ο Γκιρτζίκης ζήτησε την συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA και όχι το ανάποδο.

 

Τελευταία Νέα