Μπήκαν Τζαβέλλας – Τζιόλης, ίωση ο «Μύστα» (vid)

Μπήκαν Τζαβέλλας – Τζιόλης, ίωση ο «Μύστα» (vid)

Μπήκαν Τζαβέλλας – Τζιόλης, ίωση ο «Μύστα» (vid)

Με την παρουσία των Γιώργου Τζαβέλλα και Αλέξανδρου Τζιόλη, που επέστρεψαν από την άδεια τους, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Εκτός λόγω ίωσης ο Μυστακίδης. 

«Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής. Το ένα το απάρτιζαν οι αμυντικοί και το δεύτερο οι επιθετικοί.

Ο λόγος αυτού του διαχωρισμού ήταν η εξειδίκευση στο πρόγραμμα. Οι αμυντικογενείς παίκτες δούλεψαν στην αλληλοκάλυψη και στις τοποθετήσεις ανάλογα με τις κινήσεις του αντιπάλου και οι επιθετικοί στα τελειώματα των φάσεων. Και τα δύο γκρουπ, βέβαια, πέρασαν πρώτα από το γυμναστήριο για ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης και stability.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν μετά την άδειά τους και οι Έλληνες διεθνείς Γιώργος Τζαβέλλας , Αλέξανδρος Τζιόλης. Οι δύο παίκτες πέρασαν το πρωί από εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Ειδικό πρόγραμμα προσαρμογής ακολούθησαν και οι Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Κρέσπο.

Το Σάββατο (01.07) οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις. Στις 09.00 στη Νέα Μεσημβρία και στις 19.00 στο γήπεδο της Τούμπας», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δελτίο Τύπου της απογευματινής προπόνησης.

Best of internet