Στις 13 Ιουλίου στο Καρπενήσι ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Στις 13 Ιουλίου στο Καρπενήσι ο Πανιώνιος

bet365

Στις 13 Ιουλίου θα πάει στο Καρπενήσι ο Πανιώνιος και θα μείνει εκεί μέχρι τις 23. Φιλικό με Λεβαδειακό, άλλο ένα με Λάρισα ή Λαμία. Εργομετρικά την Παρασκευή (1/7) για το πρώτο γκρουπ.

Το Καρπενήσι επέλεξε, τελικά, ο Πανιώνιος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι «κυανέρυθροι» θα πάνε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας από τις 13 μέχρι και τις 23 Ιουλίου και θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια. Το ένα θα είναι μάλλον με τον Λεβαδειακό, ενώ ψάχνουν και έναν ακόμα αντίπαλο, με υποψήφιες ομάδες να είναι η Λάρισα και η Λαμία.

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή (1/7) πέρασε από εργομετρικά το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών. Σε αυτό συμπεριλήφθηκαν οι Θεοδωρόπουλος, Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Τασουλής, Αργυρόπουλος, Αντωνιάδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Κώστας Βλάχος, Κόρμπος και Σιώπης και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι τη Δευτέρα (4/7).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα