Επέστρεψε με απουσίες στην... βάση του ο Ολυμπιακός

ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ, ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

Επέστρεψε με απουσίες στην... βάση του ο Ολυμπιακός

Επέστρεψε με απουσίες στην... βάση του ο Ολυμπιακός

Πριν από λίγο έφτασε στην Ελλάδα από την Αυστρία η αποστολή του Ολυμπιακού. Στην Ισπανία ο Βίκτορ, διήμερο ρεπό από τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», προβλήματα για Φιγκέιρα, Μαζουάκου.

Στην... βάση του επέστρεψε την Παρασκευή (1/7) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το α' βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους επί αυστριακού εδάφους, με την αποστολή να φτάνει πριν από λίγο στην Ελλάδα.

Ωστόσο, δεν μπήκαν όλοι στο αεροπλάνο της επιστροφής. Συγκεκριμένα, ο Βίκτορ έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και πήγε στη Μαδρίτη για να βρεθεί με την οικογένειά του, ενώ ο Μαζουάκου έχει πάει στη Γαλλία, ο Ζντιέλαρ στη Σερβία και ο Τσόρι στην Ιταλία, όπου είναι η οικογένειά του για διακοπές.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή τελευταία πρωινή προπόνηση είχε δύο... πονοκεφάλους για τον Βίκτορ, καθώς ο Φιγκέιρα εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ο Μαζουάκου έχει ένα σφίξιμο στους κοιλιακούς προσαγωγούς, το οποίο και θα τσεκάρει τις δύο αυτές ημέρες ξεκούρασης. Τέλος, η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (4/7) το απόγευμα στις 19:00.

Best of internet