Aυτό είναι το νέο έμβλημα του Παναιτωλικού! (pic, vid)

Gazzetta team
Aυτό είναι το νέο έμβλημα του Παναιτωλικού! (pic, vid)

bet365

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου που έδωσαν στον Παναιτωλικό με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα χρονιά, παρουσιάστηκε και το νέο έμβλημα του συλλόγου!

Το νέο έμβλημα («αποκαλύφθηκε» μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας του συλλόγου), που είναι κοινό για ΠΑΕ και ερασιτέχνη, έχει αρκετές διαφορές από αυτό που χρησιμοποιούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Παναιτωλικός. Η βασική διαφορά είναι η στάση του μυθικού ήρωα Τίτορμου που απεικονίζεται στο logo της ομάδας. Στην... νέα εποχή ο Τίτορμος σηκώνει τον βράχο και είναι έτοιμος να τον πετάξει μακριά. Η αλλαγή έγινε καθώς εκτιμήθηκε πως η στάση που είχε ο Τίτορμος στο προηγούμενο έμβλημα ήταν... παθητική, χωρίς να φαίνεται ξεκάθαρα αν σηκώνει το βράχο ή αν έχει... λυγίσει από το βάρος του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα