«Τιμή μου που έπαιξα στον ΠΑΟΚ»

«Τιμή μου που έπαιξα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Τιμή μου που έπαιξα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Εγιάλ Γκολάσα αποτελεί παρελθόν και λίγο πριν πετάξει για να επιστρέψει στην πατρίδα του ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του για τη διετή συνεργασία.

Ο Ισραηλινός μέσος, που ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2014, ευχαρίστησε τον σύλλογο και μίλησε για τον επόμενο σταθμό του, χωρίς να αποκαλύψει την ομάδα, που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η συνεργασία του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έχει δείξει και το πιο έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

«Προς την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είχα την τιμή να είμαι μέλος αυτού του φανταστικού συλλόγου. Εύχομαι ότι το καλύτερο και κοιτάζω μπροστά για τη νέα περιπέτεια», υποστήριξε ο Γκολάσα.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα