Τέλος ο Γκιγκς από τη Γιουνάιτεντ!

Τέλος ο Γκιγκς από τη Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Τέλος ο Γκιγκς από τη Γιουνάιτεντ!

bet365

Το κεφάλαιο έκλεισε. Για την ακρίβεια, μια μεγάλη ιστορία... Ο Ράιαν Γκιγκς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκαν στους όρους του... «διαζυγίου» και ο Ουαλός θρύλος αποχωρεί έπειτα από 29 χρόνια!

Όπως αναφέρει το «BBC», ο Γκιγκς συμφώνησε με τους «κόκκινους διαβόλους» για τη λύση του συμβολαίου που δέσμευε τις δύο πλευρές μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι κι έτσι, πέφτουν οι τίτλοι τέλους μιας τεράστιας ιστορίας στον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Ο Ράιαν Γκιγκς δεν δέχθηκε κανένα άλλο πόστο από τη στιγμή που δεν μπορούσε να είναι ο βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο (θα έχει ως γνωστόν τον επί χρόνια συνεργάτη του και καλό του φίλο Ρουί Φαρία) και αφού ενημέρωσε σχετικά τον Πορτογάλο κόουτς για την άρνησή του ν' αναλάβει οποιαδήποτε άλλη θέση, συμφώνησε φιλικά και με τη διοίκηση της ομάδας να τερματιστεί κάπου εδώ η συνεργασία τους.

Πλέον, ο Γκιγκς θ' αναζητήσει την τύχη του σε κάποιον πάγκο, ως πρώτος προπονητής, προκειμένου έπειτα από τρία χρόνια «μαθημάτων» δίπλα σε Μόγιες και Φαν Χάαλ, να μπορέσει να στηριχθεί στα δικά του πόδια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα