«Σωστές πάσες, μυαλό» και «δίμπαλο» Βιγιαφάνιες!

«Σωστές πάσες, μυαλό» και «δίμπαλο» Βιγιαφάνιες!

Νίκος Αθανασίου
«Σωστές πάσες, μυαλό» και «δίμπαλο» Βιγιαφάνιες!

bet365

Ο Αργεντινός έκανε... παπάδες στο διπλό της Παρασκευής ενώ ο Αντρέα Στραματσόνι δούλεψε πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας. ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Έχει ξεκινήσει... φορτσάτος ο Λούκας Βιγιαφάνιες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και κάθε μέρα ξεχωρίζει για την εικόνα του, τις ποιοτικές του επαφές και τα εξαιρετικά «τελειώματά» του.

Ο Αργεντινός ήταν ο πρωταγωνιστής στο σημερινό διπλό που έγινε και πάλι στο μισό γήπεδο, οδηγώντας στην νίκη την πράσινη ομάδα.

Σκόραρε δύο φορές με πλασέ(την δεύτερη από εξαιρετική ασίστ του πεσμένου στο έδαφος Χατζηγιοβάνη) και μάλιστα μετά το τέλος της προπόνησης αστειευόταν σχετικά με τον αριθμό των τερμάτων στην προπόνηση, υπολογίζοντας και εκείνα προηγούμενων ασκήσεων!

Πορτοκαλί ομάδα: Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Ιβάνοφ, Αγγελόπουλος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Χατζηγιοβάνης, Ιμπάρμπο.

Πράσινη ομάδα: Κοτσόλης, Χουχούμης, Μολέδο, Μαυρομάτης, Μέστο, Στάϊκος, Μίγγος, Μπουμάλ, Λουντ, Αμπέντ, Μπουζούκης.

«Σωστές πάσες, να ξέρετε από πριν που πρέπει να πάει η μπάλα» Πριν το διπλό, ο Αντρέα Στραματσόνι δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ιταλός τεχνικός έκανε συνεχώς παρατηρήσεις στους παίκτες του, ζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή σε μικρούς χώρους. « Όταν παίρνετε την μπάλα να ανοίγεται οι πλαϊνοί για να υπάρχουν χώροι. Θέλω πριν πάρετε την μπάλα, να ξέρετε στο μυαλό που πρέπει να την δώσετε. Έτσι δεν θα κάνετε λάθος» ήταν κάποιες από τις οδηγίες του Ιταλού.

*Ο Λέτο πείραζε τον Κουτρουμπή, ο Έλληνας αμυντικός έκανε χαβαλέ στον Αργεντινό που τελείωσε την πλάκα με χαμόγελο και... γαλλικά σε άπταιστα ελληνικά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα