Το πανηγύρισε... έξαλλα ο Μπαρμπόσα!

Το πανηγύρισε... έξαλλα ο Μπαρμπόσα!

Το πανηγύρισε... έξαλλα ο Μπαρμπόσα!

Ο Πορτογάλος άσος της ΑΕΚ γιόρτασε μέσα στην Πολωνία μαζί με τον Σιμόες την πρόκριση της Εθνικής του και την επιτυχία της ομάδας του Σάντος, πειράγματα στο 1-0 της Πολωνίας και πανηγύρια στα πέναλτι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Δεν υπήρχε πιο χαρούμενος άνθρωπος από τον Έλντερ Μπαρμπόσα χθες το βράδυ στην Πολωνία και την αποστολή της ΑΕΚ μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας. 

Εννοείται πως τη χαρά του μοιράστηκε με τον Αντρές Σιμόες, ωστόσο, ο Μπαρμπόσα ήταν πιο εκδηλωτικός και όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες μετά τα πέναλτι ήταν μόνο η φωνή του που ακουγόταν στο διάδρομο των δωματίων σε ένα ξενοδοχείο που θύμιζε  (λόγω αποκλεισμού της Πολωνίας) νεκροταφείο.  

Μάλιστα το... ξέσπασμα χαράς του Μπαρμπόσα ήταν αποτέλεσμα και των πειράγματων απ τους υπόλοιπους κιτρινόμαυρους όταν στο 2' ο Λεβαντόφσκι έκανε το 1-0 και όλοι (δήθεν) χάρηκαν για να πικάρουν τον Μπαρμπόσα!

Η αλήθεια είναι ότι εδώ στο Κιέλτσε μετά τον αποκλεισμό η πόλη  (αρκετά μεγάλη με 200.000 κατοίκους) θύμιζε ένα μεγάλο ησυχαστήριο...

Best of internet