Τσόρι: «Νιώθω καλά ως 2ος φορ, να συνεχίσει ο Μέσι» (gTV)

Τσόρι: «Νιώθω καλά ως 2ος φορ, να συνεχίσει ο Μέσι» (gTV)

Τσόρι: «Νιώθω καλά ως 2ος φορ, να συνεχίσει ο Μέσι» (gTV)

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες παραμένει σοβαρός και επιβλητικός και εντός και εκτός γηπέδου. Τι λέει για την εικόνα του, τη νέα του θέση στον Ολυμπιακό, το μέλλον και τον Μέσι!
Μιλώντας στους απεσταλμένους στο Λάνγκενφελντ ο Τσόρι επισήμανε για:
Την προετοιμασία: Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Σε αυτά τα πρώτα ματς θα πρέπει να βρούμε τον ρυθμό που χρειάζεται και σιγά-σιγά να αρχίσουμε να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής μας. Πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά, έχουμε άμεσους στόχους και πάντα πρέπει να δουλεύουμε για να τους κατακτήσουμε. Πρέπει να πούμε επίσης ότι έχουμε μία καλή παρέα στην ομάδα, έχουμε ένα γκρουπ καλών ποδοσφαιριστών και είναι πολύ σημαντικό αυτό για έναν σύλλογο.
Το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα: Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά. Για αυτά δουλεύουμε κάθε μέρα. Το νου μας, το μυαλό μας και η δουλειά μας είναι μόνο εκεί. Να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το κατά πόσον τον έχει πεισμώσει η περσινή χρονιά που είχε κάποιους τραυματισμούς: Εγώ θέλω πάντα να βελτιώνομαι μέσα από τη δουλειά. Είναι σημαντικό που οι νέοι παίκτες βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή 35 ετών να προσπαθεί να γίνεται συνεχώς καλύτερος.
Το εάν θα μείνει σε άλλο πόστο στον Ολυμπιακό στο τέλος της καριέρας του: Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να δίνω τα πάντα μέσα από τη δουλειά μου, για τον σύλλογο που ήταν καλός απέναντί μου. Όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στην οικογένειά μου. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι εδώ. Θα δούμε. Ξέρω ότι έχουν γραφτεί πολλά πράγματα, αλλά δεν έχει βγει τίποτα από το στόμα μου. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό.
Το 4-4-2 του Βίκτορ και το γεγονός ότι πάει να τον περάσει ως δεύτερο φορ: Εγώ νιώθω καλά σε αυτήν την θέση. Παρόλο που στη Ρωσία έπαιζα μόνος μου σέντερ φορ. Πάντοτε έλεγαν ότι η θέση μου είναι μεσοεπιθετικός ή δεύτερος επιθετικός. Δεν ξέρω, μπορείτε να το "βαφτίσετε" όπως θέλετε εσείς. Μπορώ να παίξω σε αυτήν την θέση και νιώθω άνετα.
Το τι θα έλεγε στον Λιονέλ Μέσι αν τον είχε απέναντί του με αφορμή την ανακοίνωσή του ότι σταματάει από την Εθνική: Θα του έλεγα αυτό που θα του έλεγαν όλοι οι Αργεντίνοι. Ότι θα πρέπει να συνεχίσει στην Εθνική. Για εμένα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και δεν πρέπει να σταματήσει. Θα ήταν κρίμα να σταματήσει. Όμως καταλαβαίνω ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής νιώθει ότι κάποιοι Αργεντίνοι δεν δίνουν σημασία σε όσα έχει πετύχει και δεν δίνουν αξία στην προσωπικότητά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα