Οι τέσσερις ενδεκάδες και τα συστήματα του Βίκτορ

Οι τέσσερις ενδεκάδες και τα συστήματα του Βίκτορ

Οι τέσσερις ενδεκάδες και τα συστήματα του Βίκτορ

bet365

Δύο φιλικά τεστ για Ολυμπιακό και Βίκτορ και τέσσερις διαφορετικές ενδεκάδες. Το Gazzetta.gr καταγράφει τις δοκιμές του και τα πρόσωπα στα δύο ματς στην Αυστρία.
Για αρχή ήταν η SV Horn. Με λιγότερες... εκπλήξεις από αυτές που είχαμε με τη Βάκερ. Τους 11 είχε δοκιμάσει στην προπόνηση ο Βίκτορ αυτούς και έβαλε.
Τέρμα ο Καπίνο, στόπερ οι Βούρος και Μποτία, δεξί μπακ ο Φιγκέιρας, αριστερό ο Μαζουάκου, κέντρο με Μπουχαλάκη και Ρέτσο, επιτελικός Φορτούνης, εξτρέμ με Πάρντο και Μανθάτη και φορ ο Πουλίδο. Ουσιαστικά μιλάμε για 4-2-3-1 αν και ο Φορτούνης κάποιες στιγμές έπαιζε πιο προωθημένος.
Ο Βίκτορ στο β' 45λεπτο άλλαξε όλη την ομάδα: Κίπερ Χουτεσιώτης, στόπερ οι Γούτας και Σιόβας, ακραία μπακ οι Μπέρτος και Τσιμίκας, άξονας με Ανδρούτσο και Κασάμι, Τσόρι πιο μπροστά, Σεμπά και Γιαννιώτας τα εξτρέμ και φορ ο Ολαϊτάν. Πάνω κάτω ίδια διάταξη.
4-1-4-1 και 4-4-2 με Βάκερ
Ο Ισπανός τεχνικός στον Ολυμπιακό είχε ήδη δοκιμάσει το 4-2-3-1, το 4-3-3 και το σχήμα 4-4-2. Όλα αυτά σε προπονήσεις. Με τη Βάκερ θέλησε να κάνει περισσότερο πράξη το πλάνο του για το 4-4-2. Η αρχική διάταξη ήταν με Καπίνο κίπερ, Μποτία και Σιόβας ήταν τα δύο στόπερ, άκρα άμυνας με Βούρο και Μαζουάκου, στον άξονα οι Μπουχαλάκης και Κασάμι, Γιαννιώτας και Σεμπά στα... φτερά και μπροστά ο Φορτούνης με τον Ολαϊτάν. Όπως παρέταξε την ομάδα φαινόταν πιο πολύ σαν ένα 4-1-4-1 το οποίο όμως επειδή ο Φορτούνης έπαιζε ψηλά έγινε και 4-4-2.
Στην επανάληψη ο Καπίνο συνέχισε τερματοφύλακας, τα δύο στόπερ ήταν οι Ρέτσος και Γούτας, ακραία μπακ οι Μπέρτος και Τσιμίκας. Κέντρο με Ζντιέλαρ και Ανδρούτσο. Πιο μπροστά ο Τσόρι. Άκρα με Μανθάτη και Πάρντο και επίθεση ο Πουλίδο. Πάλι 4-1-4-1 που γινόταν όμως 4-4-2 με τον Τσόρι να παίζει πιο ψηλά. Άλλαξε στην διάρκεια του β' μέρους τον Ζντιέλαρ με τον Μανιάτη και τον Καπίνο με τον Χουτεσιώτη.
Και στα δύο φιλικά είδαμε να παίζουν οι Καπίνο, Βούρος, Μποτία, Μαζουάκου, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Φορτούνης, Πάρντο, Μανθάτης, Πουλίδο, Χουτεσιώτης, Γούτας, Σιόβας, Μπέρτος, Τσιμίκας, Κασάμι, Ανδρούτσος, Τσόρι, Σεμπά, Γιαννιώτας και Ολαϊτάν. Σύνολο 21 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν με SV Horn και με Βάκερ Ίνσμπρουκ. Στο Βέλγιο είναι βέβαιο πως το ροτέισον του Βίκτορ θα είναι ακόμα πιο μεγάλο καθώς εκεί θα πρέπει να βγουν και οι τελικές αποφάσεις και για παίκτες που θα πρέπει να αποκτηθούν και για όσους... κοπούν.
Φυσικά και δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες του όλοι όσοι έπαιξαν. Κανένας δεν μπορεί να... κατηγορηθεί για έλλειψη προσπάθειας ωστόσο δεν είχε όλοι θετικό πρόσωπο. Εκτός από τους πιτσιρικάδες δεδομένα στα φιλικά ξεχώρισαν οι Πουλίδο, Φορτούνης και Τσόρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα