Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει και τον Γάλλο Ντιγκάρ

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει και τον Γάλλο Ντιγκάρ

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει και τον Γάλλο Ντιγκάρ

bet365

Κι άλλος Γάλλος ποδοσφαιριστής στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Μετά την περίπτωση του Μοχάμεντ Σισοκό, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ντιντιέ Ντιγκάρ.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στη Μπέτις, χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής (10 αγώνες τη σεζόν 2015-16), με την ισπανική ομάδα να είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο πώλησης ή δανεισμού (με οψιόν αγοράς) του, καθώς έχει συμβόλαιο έως το 2018. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, συζητάει μόνο σε περίπτωση που τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Ο Ντιγκάρ, που έχει περάσει από Παρί, Μίντλεσμπρο και Νις, είναι μια περίπτωση, που έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό, αλλά παρέμενε στάσιμη έως τώρα με τον «Δικέφαλο» να την ξανακοιτάζει σοβαρά, αφού ξεχωρίζει αυτή την στιγμή από τους υπόλοιπους παίκτες, που εδώ και δύο μήνες έχουν προταθεί για την συγκεκριμένη θέση του αμυντικού μέσου.

Ίβιτς και Μίχελ, από την στιγμή που εντοπίστηκε πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση, ψάχνουν για την καλύτερη λύση και ο υγιείς Ντιγκάρ είναι μια πολύ καλή λύση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα