Αυτός δεν γίνεται να μην παίξει στον Ολυμπιακό!

Αυτός δεν γίνεται να μην παίξει στον Ολυμπιακό!

Αυτός δεν γίνεται να μην παίξει στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Δημήτρης Τομαράς γράφει από Λάνγκενφελντ για τον μεγάλο ποδοσφαιρικό... θησαυρό του Ολυμπιακού, τον Γιώργο Μανθάτη, που δεν γίνεται να μην καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα αλλά και τον Τσόρι που σε τέτοια ηλικία παραμένει πρότυπο επαγγελματία.

Με την SV Horn πολλοί... έτριβαν τα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν από τον Γιώργο Μανθάτη. Οι Αυστριακοί δεν το πίστευαν. Ένα παιδί που δεν είναι καλά καλά 20 ετών και παίζει λες και είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής. Σε ορισμένους το μυαλό μπορεί να πήγε στην τύχη, την συγκυρία ή στο ότι οι Αυστριακοί ήταν μειωμένης δυναμικής και σχετικά χαμηλού επιπέδου. Και ας είναι παίκτης με την ικανότητα να αλλάζει πραγματικά το παιχνίδι της ομάδας του.

Κόντρα στη Βάκερ τα δείγματα ήταν τα ίδια και ακόμα καλύτερα. Πάλι από δικά του πόδια ξεκίνησε φάση που κατέληξε σε γκολ. Ο Μανθάτης που αν και εξτρέμ δοκιμάστηκε στο κέντρο και ακόμα και στην επίθεση στην διάρκεια της προετοιμασίας πιστοποίησε όλο του το ταλέντο. Ταχύτητα, ντρίμπλα, ποδοσφαιρική σκέψη και παίκτης που βλέπει γήπεδο. Με διαρκείς πλαγιοκοπήσεις, μαχητικότητα αλλά και συχνές επιστροφές στην άμυνα για να βοηθήσει.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Δεν είναι τυχαίο πως στο Νο2 φιλικό των Πειραιωτών στην Αυστρία πραγματικά... ξεσήκωσε όλη την εξέδρα με τις ενέργειές του αλλά και τις στιγμές που έκανε στην κυριολεξία ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα. Και χειροκροτήθηκε αρκετές φορές και από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που ήταν στην κερκίδα. Το καίριο ερώτημα που τίθεται εύλογα εδώ και για τον Μανθάτη και για τον Ρέτσο και για τα άλλα τρομερά ερυθρόλευκα πιτσιρίκια είναι "τόσοι και τόσοι δεν έχουν παίξει στον Ολυμπιακό. Πως θα παίξουν αυτοί;". Η απάντηση διά στόματος των στελεχών του πρωταθλητή Ελλάδας είναι κάθετη: "Εμείς πραγματικά θέλουμε να παίξουν και ειδικά ο Μανθάτης, ο Ρέτσος και Ανδρούτσος".

Και η απάντηση αυτή δεν έρχεται επειδή είναι ελληνόπουλα από την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Έρχεται γιατί δείχνουν να το αξίζουν. Και ειδικά ο Μανθάτης που πραγματικά είναι και σε ηλικία που δεν γίνεται να μην παίξει στους Πειραιώτες. Δεν γίνεται να μην αγωνιστεί και δεν γίνεται και να μην καθιερωθεί βάση αξίας, ταλέντου, προσόντων και υψηλού κινήτρου. Έχοντας δει όλη την προετοιμασία για λογαριασμό του Gazzetta.gr κατηγορηματικά μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα πως από τους διαθέσιμους εξτρέμ του Βίκτορ ο Μανθάτης ήταν ο καλύτερος στο μεγαλύτερό της μέρος. Και με διαφορά. Και σε προπονητικό και σε αγωνιστικό επίπεδο. Χαμηλά λοιπόν το κεφάλι, όπως δείχνει πως το έχει, σκληρή δουλειά και σίγουρα θα έρθουν οι ευκαιρίες του.

Σαν τον Τσόρι δεν έχει!

Σε τέτοια ηλικία όπως είναι τώρα ο Τσόρι και με την αξία του και την ποιότητά του καθώς και τα όσα έχει πετύχει ποδοσφαιρικά άλλος μπορεί και να ήταν διακοπές τώρα. Ο Αργεντίνος όμως ήταν στο Λάνγκενφελντ και έδωσε για ακόμα μία φορά μαθήματα για το πως ένας επαγγελματίας παίκτης πρέπει να λειτουργεί στις προπονήσεις και τους αγώνες, το πως να τα δίνει όλα και να πέφτει για τάκλιν στο κόρνερ στο... 90' αλλά και γενικότερα να παρουσιάζει μία φιλοσοφία που δεν την βλέπεις συχνά ειδικά σε παίκτες σε ελληνικές ομάδες.

Ο Τσόρι για τον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο αρχηγός αλλά και πρότυπο συμπεριφοράς ως άτομο και ως παίκτης. Και από το παράδειγμά του μπορούν διδαχθούν όχι μόνο όλοι οι συμπαίκτες του αλλά και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Σκεφτείτε επίσης και το εξής. Όταν τον ρωτήσαμε εμείς οι απεσταλμένοι στο Λάνγκενφελντ πως είναι να τον δοκιμάζει ο Βίκτορ σαν δεύτερο επιθετικό και εάν αλλάζει κάτι γι' αυτόν απάντησε πως πάντα τα δίνει όλα για την ομάδα, ότι δεν έχει πρόβλημα και πως και στην Ρωσία έπαιζε 2ος κυνηγός αλλά και φορ. Ούτε να... γκρινιάξει, ούτε να... χαλαστεί, ούτε τίποτα. Απλώς να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, να είναι υγιής, να μπορεί να αποδίδει καλά και να βοηθάει τον Ολυμπιακό με τον οποίο είναι τόσο δεμένος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα