Ικανοποιημένος για το β' μέρος ο Βίκτορ

Ικανοποιημένος για το β' μέρος ο Βίκτορ

Δημήτρης Τομαράς
Ικανοποιημένος για το β' μέρος ο Βίκτορ

bet365

Ο Βίκτορ Σάντσεθ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το β' μέρος του Ολυμπιακός - Βάκερ και τα όσα είδε. Τι τόνισε μετά το φιλικό.
Ο Ισπανός είπε on camera μετά τον αγώνα: «Το σημαντικό τώρα είναι να δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση, για αυτό και οι παίκτες είναι «φορτωμένοι» έχουν πολλή δουλειά στα πόδια τους. Αυτή τη στιγμή σημαντική είναι η φυσική κατάσταση όχι τα αποτελέσματα.
Έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες, τα πόδια ήταν κουρασμένα, περισσότερο από του αντιπάλου. Στο β’ ημίχρονο είδαμε θετικά πράγματα που μοιάζουν σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε».
Στην συνέχεια τόνισε πως «είμαστε ικανοποιημένοι από τους νέους όχι μόνο από την καθημερινή δουλειά αλλά και από την παρουσία τους στον σημερινό αγώνα, είμαστε ικανοποιημένοι. Σιγά σιγά για το Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα δουλεύουμε. Προστίθενται ποδοσφαιριστές που πρέπει να μπουν στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα