Ο «El Savvidakos» στο… ασπρόμαυρο Μεξικό!

Ο «El Savvidakos» στο… ασπρόμαυρο Μεξικό!

Gazzetta team
Ο «El Savvidakos» στο… ασπρόμαυρο Μεξικό!

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης πραγματοποιεί το ταξίδι του μέλιτος στο Μεξικό, στο «ασπρόμαυρο Μεξικό», όπως ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη προσάρμοσε το επίθετό του στις απαιτήσεις της περιοχής, «El Savvidakos», όπου από χτες πραγματοποιεί το ταξίδι του μέλιτος με την σύζυγό του Γιάνα.

Το ζευγάρι διαμένει στο πολυτελές «Hyatt Zilara» της πόλης Κανκούν, που βίσκεται βορειανατολικά της Πολιτείας Κουϊντάνα Ρου στο Νότιο Μεξικό, στη χερσόνησο Γιουκατάν, κοντά στο Πουέρτο Χουάρεζ.

Επόμενος προορισμός για τον Γιώργο Σαββίδη θα είναι το Λας Βέγκας, όπου έχει προγραμματίσει να παρακολουθήσει στις 9 Ιουλίου από κοντά τη μονομαχία του Ντάνιελ Κορμίερ και του Τζον Τζόουνς για το UFC 200.

Και εκεί, όπως υποσχέθηκε σ’ έναν φίλο της ομάδας,θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα