Η ραμπόνα του Χατζηγιοβάνη και το... μάθημα του Μέστο!

Η ραμπόνα του Χατζηγιοβάνη και το... μάθημα του Μέστο!

Νίκος Αθανασίου
Η ραμπόνα του Χατζηγιοβάνη και το... μάθημα του Μέστο!

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός εντυπωσίασε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βγάζοντας μια... μαγική ασίστ στον Μπουμάλ! Το «καλωσήρθες» του Μέστο. ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ένα πολύ όμορφο highlight προσέφερε στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης ο νεαρός Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την προετοιμασία και στο σημερινό διπλό έβγαλε μια καταπληκτική ασίστ στον Μπουμάλ. Κινούμενος από αριστερά, με καταπληκτική ραμπόνα σέντραρε και ο Καμερουνέζος σκόραρε με το κεφάλι.

Ο μικρός βγάζει τον καλό ποδοσφαιρικό τσαμπουκά που πρέπει να έχουν οι πιτσιρικάδες, με τον Μέστο να τον «προσγειώνει» στην πραγματικότητα με ένα δυνατό αλλά καθαρό μαρκάρισμα, υπενθύμιζοντας του πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Δύο φάσεις νωρίτερα ο Χατζηγιοβάνης είχε ανακόψει τον Ιταλό μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα