Συνοχή, επικοινωνία, συγχρονισμός!

Συνοχή, επικοινωνία, συγχρονισμός!

Νίκος Αθανασίου
Συνοχή, επικοινωνία, συγχρονισμός!

bet365

Ο Ομάρ Ντανέζι δούλεψε με τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού πάνω στην αμυντική λειτουργία. Διαβάστε τι ζητούσε. ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Τέχελεν ημέρα δεύτερη για τον Παναθηναϊκό. Μετά το ζέσταμα, το παιχνίδι με τα χέρια(κάτι σαν ράγκμπι) και το διπλό με την μπάλα στον αέρα σε μικρό χώρο (το γνωστό σε όλους μας ''γερμανικό'') ο Αντρέα Στραματσόνι χώρισε τις ομάδες σε δύο ομάδες. Το ένα δούλεψε στην αμυντική λειτουργία και το άλλο στην ανάπτυξη.

Ο νέος βοηθός του Αντρέα Στραματσόνι, Ομάρ Ντανέζι, πήρε το γκρουπ των αμυντικών και δούλεψε για αρκετή ώρα μαζί τους πάνω στην αμυντική λειτουργία. Η μία τετράδα ήταν οι Χουχούμης, Μέστο, Ιβάνοφ και Μολέδο και η άλλη Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Μαυρομάτης και Αγγελόπουλος.

Η μία τετράδα βρισκόταν στο ύψος της σέντρας και η άλλη έξω από την μεγάλη περιοχή εναλλάξ. Εκείνοι που ήταν στην σέντρα έπρεπε να κάνουν λίγα μέτρα με την μπάλα και στην συνέχεια να «γεμίσουν» στην πλάτη των αμυνομένων με στόχο τον Ντανέζι που λειτουργούσε ως επιθετικός.

Στόχος των αμυντικών ήταν να έχουν σωστές αποστάσεις, συνοχή, επικοινωνία, συγχρονισμό απομακρύνοντας την μπάλα και έχοντας τις κατάλληλες τοποθετήσεις έξω από την περιοχή.

Ο Ντανέζι ζητούσε συνεχή επικοινωνία μεταξύ των παικτών. Ζήτησε μάλιστα σε όποιον βγαίνει πάνω στην μπάλα να φωνάζει το όνομά του για να αποφευχθεί ένα πιθανό λάθος που θα δημιουργούσε πρόβλημα στα μετόπισθεν.

«Θέλω να μιλάτε συνέχεια μεταξύ σας. Είναι πολύ σημαντική η επικοινωνία. Να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να έχετε σωστές αποστάσεις» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Ντανέζι που έδειχνε ικανοποιημένος από τον τρόπο που ανταποκρίνοταν οι δύο τετράδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα