Οι Κινέζοι θέλουν πρωτάθλημα με την Ίντερ

Οι Κινέζοι θέλουν πρωτάθλημα με την Ίντερ

Gazzetta team
Οι Κινέζοι θέλουν πρωτάθλημα με την Ίντερ

bet365

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο στόχος του Ζανγκ Ζιντόνγκ, προέδρου της «Suning», που ανέλαβε τα ηνία της Ίντερ.

Σε νέα εποχή έχει μπει πλέον η Ίντερ, η οποία άλλαξε χέρια, με την κινέζικη εταιρία «Suning» να έχει πλέον τα ηνία της ομάδας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας και νέος πρόεδρος της Ίντερ, Ζανγκ Ζιντόγνγκ, τόνισε πως στόχος για την ομάδα είναι η επιστροφή στα πρωταθλήματα.

«Πρέπει να επαναφέρουμε την Ίντερ στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος και στην κορυφή της Ευρώπης. Εάν συμβεί αυτό, τότε το έργο μας θα είναι επιτυχημένο. Έτσι θα μπορούν να λένε ότι η “Suning Group” έχει πετύχει στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά.

«Θα πορευτούμε σε τρεις άξονες. Πρέπει να κάνουμε διαχείριση των οικονομικών, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο του σήμερα. Επίσης, θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος και στις ακαδημίες, οι οποίες παίζουν σημαντικό ρόλο και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Τέλος, μεγάλος μας στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», τόνισε στη συνέχεια.

Ο τεχνικός της Ίντερ Ρομπέρτο Μαντσίνι, είπε: «Μετά από λίγες ημέρες διακοπών, επιστροφή στη δουλειά. Αντάλλαξα μερικές κουβέντες με τον κύριο Ζανγκ και έχω σχηματίσει καλή άποψη. Πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα», ήταν μερικά από τα λόγια του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα