Το come back του Μανιάτη (pics)

Το come back του Μανιάτη (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Το come back του Μανιάτη (pics)

bet365

Ο Γιάννης Μανιάτης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από αρκετούς συμπαίκτες του και ο ίδιος ψάχνει μία νέα ευκαιρία καθιέρωσης στον Ολυμπιακό.

Μετά τον δανεισμό του στο Βέλγιο και την κατάκτηση του Κυπέλλου επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να διεδικήσει ξανά θέση βασικού. Ο σοβαρός τραυματισμός του και τα όσα προβλήματα ακολούθησαν σε σχέση με αυτόν ανήκουν στο παρελθόν και ο ίδιος θέλει να αποδείξει πως μπορεί και παλι να σταθεί στο επίπεδο του πειραϊκού συλλόγου. Σε πρώτη φάση ο Βίκτορ Σάντσεθ ποντάρει στην εμπειρία του, στο ότι είναι παλιός στην ομάδα και αρχηγός αλλά και το ότι έχει κίνητρο να βοηθήσει για τα καλά. Αρκετοί συμπαίκτες του πάντως τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, όπως οι Φελίπε Πάρντο, Παϊτίμ Κασάμι, Άλαν Πουλίδο αλλά και οι Έλληνες Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Φορτούνης. Δείτε φωτό από προπονήσεις του Μανιάτη στην Gallery.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα