Στην ΕΠΟ η πρόταση για τον Κανονισμό Δεοντολογίας

Gazzetta team
Στην ΕΠΟ η πρόταση για τον Κανονισμό Δεοντολογίας

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι έλαβε την πρόταση της FIFA για τον Κανονισμό Δεοντολογίας και εξέφρασε την επιθυμία για τη συνέχεια των διαβουλεύσεων με τις συνομοσπονδίες και το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια των διμερών επαφών της κοινής επιτροπής FIFA- UEFA με την ΕΠΟ με αντικείμενο την υλοποίηση της ατζέντας, που τέθηκε με την από 19/4/2016 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA, εστάλη σήμερα στην ΕΠΟ, πρόταση για το τελικό σχέδιο του Κανονισμού Δεοντολογίας.

Η ΕΠΟ θεωρεί ότι η απαραίτητη συνέχιση των επαφών, πρέπει να συμπεριλάβει το σύνολο των θεμάτων που έχει καθορίσει η FIFA με την ως άνω απόφασή της, με την οποία υπενθυμίζεται ότι ανεστάλη η εκτέλεση της ποινής της αφαίρεσης της ιδιότητας μέλους της ΕΠΟ ως μέλους της, που είχε επιβληθεί εξαιτίας των ακραίων παρεμβάσεων του Υφυπουργού Αθλητισμού στην ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας.

Η ΕΠΟ δηλώνει ότι επιθυμεί να συνεχίσει να διαβουλεύεται με τη FIFA, την UEFA και το Υφυπουργείο Αθλητισμού για να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το σύνολο των θεμάτων που η FIFA θεωρεί σημαντικά στην ως άνω απόφασή της. Πριν την ολοκλήρωση των σχετικών συζητήσεων ουδεμία άλλη εξέλιξη προβλέπεται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα