Φιλικό Νο2 με Βάκερ και... αντίο Αυστρία

Φιλικό Νο2 με Βάκερ και... αντίο Αυστρία

Δημήτρης Τομαράς
Φιλικό Νο2 με Βάκερ και... αντίο Αυστρία

bet365

Μετά το 4-1 με την SV Horn ο Ολυμπιακός ως τυπικά γηπεδούχος θα... φιλοξενήσει τη Βάκερ Ίνσμπρουκ στο Λάνγκενφελντ το απόγευμα της Πέμπτης (18.30, NS1). Θα είναι το 2ο και τελευταίο φιλικό σε Αυστρία.

Φιλικό Νο2 για τον Ολυμπιακό και μετά ουσιαστικά... αντίο Αυστρία καθώς θα απομένει ένα χαλάρωμα και ουσιαστικά μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Παρασκευής. Μετά την SV Horn ο επόμενος αντίπαλος είναι η Βάκερ Ίνσμπρουκ αλλά όχι στο γήπεδό της, το Τίβολι. Το φιλικό τεστ των δύο ομάδων θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Λάνγκενφελντ και θα αρχίσει στις 18.30 με τηλεοπτική κάλυψη από NS1 και NS1 HD. Φιγκέιρας και Ντα Κόστα θα είναι εκτός και η λογική λέει πως και ο Φορτούνης θα προφυλαχθεί αν και δεν έχει κάτι το σοβαρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα