Τακτική ανά ομάδες ο Βίκτορ και... γκάζια Ράντου

Τακτική ανά ομάδες ο Βίκτορ και... γκάζια Ράντου

Τακτική ανά ομάδες ο Βίκτορ και... γκάζια Ράντου

O Βίκτορ Σάντσεθ δούλεψε και τακτική και φυσική κατάσταση στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης. Τα... γκάζια του Ράντου σε Στρέζο και Χουτεσιώτη.

Το πρόγραμμα στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης άρχισε με ασκήσεις κυκλοφορίας και μεταβίβασης της μπάλας και κοροϊδο. Όποιος παίκτης έχανε την μπάλα έτρεχε για... τιμωρία με σπριντ σε άλλο γκρούπ και διεκδικούσε εκεί την μπάλα για να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τις πάσες. Ουσιαστικά και αυτό είναι άσκηση για κυκλοφορία και πίεση.

Στην βασική άσκηση της προπόνησης ο Βίκτορ χώρισε τους παίκτες σε τρεις υποομάδες. Η μία μετέφερε την μπάλα προς τα έξω και πλάγια σε συγκεκριμένο χώρο, η άλλη πίεζε και έκοβε και η τρίτη έπαιζε προς το κέντρο και έκανε inside game, όπως αξίωνε ο Ισπανός τεχνικός. Πάνω στην άσκηση ο Πάρντο χειροκροτήθηκε δύο φορές από συμπαίκτες του για ωραία τελειώματα ενώ ο Ανδρούτσος "κρέμασε" εξαιρετικά τον Χουτεσιώτη. Από την άλλη ο Βίκτορ είχε τετ α τετ με παίκτες ενώ ο Λάρα πήγε για αρκετά λεπτά πάνω στον Γούτα για να του εξηγήσει το τι ζητάει από εκείνον όταν αμύνεται.

Όσοι δεν έκαναν την συγκεκριμένη άσκηση ήταν σε άλλον χώρο για ασκήσεις συναρμογής, ταχυδύναμης, ισορροπίας και ότι άλλο είχε στον προγραμματισμό το τεχνικό τιμ. Ο Αλέκος Ράντος από μέρους του είχε τους γκολκίπερ για χωριστό πρόγραμμα πριν και μετά την άσκηση. Όπως συνέβη και το πρωί αλλά σε μικρότερο βαθμό ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων τους έριξε... γκάζια και ειδικά σε Χουτεσιώτη και Στρέζο διότι δεν εκτελούσαν όπως ήθελε τις ασκήσεις τους. Μετά το τέλος του προγράμματος υπήρξε συνέχεια με τρέξιμο.

Best of internet