Εκλεισε ο Κρέσπο, σε καλό δρόμο του Μπίσεσβαρ

Εκλεισε ο Κρέσπο, σε καλό δρόμο του Μπίσεσβαρ

Εκλεισε ο Κρέσπο, σε καλό δρόμο του Μπίσεσβαρ

bet365

Για την Πέμπτη πάνε λογικά οι ανακοινώσεις για την απόκτηση του Χουάν Άνχελ Κρέσπο και του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πέρασε το πρωί της Τετάρτης εργομετρικές εξετάσεις και ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. Το θέμα της απόκτησης του έχει τελειώσει, υπάρχει συμφωνία για τριετές συμβόλαιο, απλά απομένει η αποστολή ενός εγγράφου από την Άστον Βίλα για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του, ώστε να μπορέσει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ να τον ανακοινώσει και επίσημα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε μαζί με τον ατζέντη του τον τελικό γύρο συζητήσεων με τον Λούμπος Μίχελ στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «η πορεία των διαπραγματεύσεων είναι σε καλό δρόμο», λένε στην Τούμπα, αλλά και σ’ αυτή την περίπτωση η επίσημη ανακοίνωση πάει για την Πέμπτη.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει στα βασικά μέρη της μεταγραφής, με κυριότερη τη διάρκεια του συμβολαίου, που θα είναι τριετής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα