Ανακοίνωσε Λαΐφη ο Ολυμπιακός!

Στα ερυθρόλευκα ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την απόκτηση του Κύπριου διεθνή! Πάει με δανεισμό στην Σταντάρ.

Ανακοίνωσε Λαΐφη ο Ολυμπιακός!

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Λαΐφη», ήταν η ανακοίνωση των Πειραιωτών. Ο Κύπριος διεθνής φόρεσε τα ερυθρόλευκα κι έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού λέγοντατς πως «όταν σε προσεγγίζει ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Η κίνηση αυτή ήταν η καλύτερη στην καριέρα μου. Δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ για να πω το ναι. Έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα ήθελα να καταφέρω με το παιχνίδι μου να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό». Ο Λαϊφης πρόκειται να δοθεί με δανεισμό για τουλάχιστον έναν χρόνο στην Σταντάρ Λιέγης. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως έχουν κάνει μία πολύ καλή επένδυση.

Το who is who του Λαΐφη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης γεννήθηκε στις 19/5/1993 στο Παραλίμνι της Κύπρου. Αγωνίζεται ως αμυντικός αλλά και ως αμυντικός μέσος. Άρχισε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου ενώ πριν καλά καλά συμπληρώσει τα 16 του χρόνια, δοκίμασε τις ικανότητές του στην Αγγλία όπου βρέθηκε και ενσωματώθηκε στις Ακαδημίες της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παρέμεινε εκεί για 2,5 χρόνια όπου έφτασε ως και την ομάδα Κ-18. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2011/12 επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Στην έως τώρα καριέρα του έχει φορέσει και τη φανέλα της Αλκής Λάρνακας με τη μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση. Χάρις στο ταλέντο του ξεχώρισε και γι’ αυτό άρχισε να δέχεται κλήσεις στις μικρές Εθνικές της Κύπρου, ενώ πλέον αποτελεί και σημαντικό στέλεχος της μεγάλης ομάδας.

Με την φανέλα της Ανόρθωσης αναδείχθηκε ως κορυφαίος νέος Κύπριος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος τη σεζόν 2014/15 σε ψηφοφορία που διοργάνωσε η ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι προπονητές του πρωταθλήματος. Οι ατομικές του διακρίσεις δεν σταματούν εδώ αφού τόσο τη σεζόν 2014/15 όσο και την περασμένη (2015/16) συμπεριλήφθηκε από τον ΠΑΣΠ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών Κύπρου) στην κορυφαία 11άδα του κυπριακού πρωταθλήματος.