«Μη μιλάει κάνεις όταν μιλάω, μόνο να ακούτε»! (vid)

«Μη μιλάει κάνεις όταν μιλάω, μόνο να ακούτε»! (vid)

Γιώργος Τσακίρης
«Μη μιλάει κάνεις όταν μιλάω, μόνο να ακούτε»! (vid)

bet365

Στο... κίτρινο η ένταση με το "καλησπέρα" στις προπονήσεις από τον Τιμούρ Κετσπάγια και... γκάζια στους παίκτες της ΑΕΚ, διαβάστε τα πάντα στο gazzetta.gr... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Κοντά στους παίκτες, συνέχεια εντολές, τρέξιμο μπόλικο και όταν ήταν απαραίτητο αρκετά γκάζια...

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στην Πολωνία με Τιμούρ Κετσπάγια αποδεικνύει και το ποσό απόλυτος και απαιτητικός είναι στο κομμάτι της δουλειάς του...

Στην άσκηση που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ ο Γεωργιανός τεχνικός ζητούσε: «Μιλάτε στο συμπαίκτη σας, είναι σημαντικό αυτό», «μια λέξη μπορεί να αποδειχτεί κρίσιμη, μην κρατάτε την μπάλα», «δύο τρεις βαριά επαφές», «κάντε κίνηση και μη σταματάτε κι αν δεν έχετε την μπάλα», έλεγε μεταξύ άλλων ο κόουτς ενώ όταν μιλούσε και άκουγε... βαβούρα άρχισε τα γκάζια: «Μη μιλάτε. Μη μιλάει κάνεις όταν μιλάω, μόνο να ακούτε. Μη το ξαναπώ αυτό...»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα