Οι «Ελληνες» που ξέρουν καλά τον Μπίσεσβαρ

Οι «Ελληνες» που ξέρουν καλά τον Μπίσεσβαρ

Οι «Ελληνες» που ξέρουν καλά τον Μπίσεσβαρ

bet365

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ υπήρξαν συμπαίκτες για ένα εξάμηνο στην Καϊσέρισπορ , ενώ κι ο Σίλβα Κλέιτον ξέρει καλά τον Ολλανδό χαφ, που συζητά με τον ΠΑΟΚ.

Το χειμώνα του 2014, ο Αλέξανδρος Τζιόλης βλέποντας να μην έχει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ του Χουμπ Στέφενς, αποφάσισε να φύγει και να παίξει δανεικός στην Καϊσέρισπορ. Ακολουθούσε το Μουντιάλ της Βραζιλίας και ο Έλληνας διεθνής μέσος ήθελε να έχει παιχνίδια στα πόδια του για να μη μείνει εκτός αποστολής.

Στην Καισαρεία ο Κατερινιώτης μέσος έμεινε έξι μήνες, μέτρησε 15 συμμετοχές, όλες ως βασικός, στη μεσαία γραμμή της τουρκικής ομάδας, με τον Μπίσεσβαρ να παίζει μπροστά του ως «δεκάρι» (με τον Βραζιλιάνο σταρ Μπομπό στην κορυφή της επίθεσης) και κάποιες φορές στα άκρα.

Ήταν μια χρονιά που στο φινάλε της ο Τζιόλης βρήκε μια θέση στην 23αδα του Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και η Καϊσέρισπορ υποβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία!

Αντίθετα ο γνωστός μας, από το ελληνικό πέρασμα του, Σίλβα Κλέιτον ήταν η αφορμή για να μείνει κάποιες φορές ο Μπίσεσβαρ στον πάγκο, κυρίως την πρώτη κοινή χρονιά τους, τη σεζόν 2012-13, καθώς ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι προτιμούσε τον Βραζιλιάνο πρώην της Ξάνθης και του Παναθηναϊκού σε ρόλο «δεκαριού» και χρησιμοποιώντας τον Ολλανδό στα άκρα της επιθετικής γραμμής.

Κάποια στιγμή, τη δεύτερη σεζόν (2013-14) ο Κλέιτον άρχισε να χάνει τη θέση του και ο Μπίσεσβαρ επέστρεψε βασικός και σε ρόλο οργανωτή του παιχνιδιού της Καϊσέρισπορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα