Αποδεκατίζεται η Ιταλία

Αποδεκατίζεται η Ιταλία

Gazzetta team
Αποδεκατίζεται η Ιταλία

bet365

Ο Τιάγκο Μότα είναι τιμωρημένος, ο Αντόνιο Καντρέβα θα λείψει ξανά και κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσει με την Γερμανία και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Η Σκουάντρα Ατζούρα πήγε στη Γαλλία χωρίς τους Μαρκίζιο-Βεράτι και η ατυχία την ακολουθεί και εκεί... Ο Καντρέβα έλειψε από το ματς με την Ισπανία και είναι εκτός και για αυτό με την Γερμανία, ο Τιάγκο Μότα συμπλήρωσε κάρτες και ο Ντε Ρόσι, όπως είπε την Τετάρτη ο γιατρός των Ατζούρι, είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Ολα αυτά, έχουν ως αποτέλεσμα ο Αντόνιο Κόντε να σκέφτεται διάφορες λύσεις. Είτε να διατηρήσει το 3-5-2 με τον Στουράρο αντί του Ντε Ρόσι, είτε να πάει στο 3-4-3 με τον Ινσίνιε να μπαίνει στην 11άδα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο, γράφουν οι Ιταλοί, να μπει ο Ογκμπόνα στην άμυνα για να πάει λίγο πιο μπροστά, σε ρόλο Ντε Ρόσι, ο Μπονούτσι. Αυτό, όμως, συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες αφού η τριάδα πίσω δεν αλλάζει για κανένα λόγο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα