Καλή η άμυνα, καλύτερη η επίθεση… (vid)

Καλή η άμυνα, καλύτερη η επίθεση… (vid)

Η προπόνηση της Τετάρτης (29/6) ήταν αφιερωμένη από τον Βλάνταν Ίβιτς στην αμυντική τακτική και συμπεριφορά της ομάδας. Πολλά γκολ στο βίντεο της προπόνησης…

Καλή η άμυνα, καλύτερη η επίθεση… (vid)

Μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ο Βλάνταν Ίβιτς θέλησε να δείξει στους παίκτες του πως πρέπει να κινούνται στο χώρο της άμυνας προκειμένου να μην αφήνουν χώρους ανοικτούς και να επιτρέπουν στον αντίπαλο να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο κομμάτι της μετάβασης από την επίθεση στην άμυνα.

Ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε πιο χαλαρά για λόγους αποφόρτισης επειδή προέρχεται από την καλοκαιρινή επέμβαση στη βουβωνική χώρα, ενώ από τις προσεχείς μέρες το πρόγραμμα θα είναι περισσότερο εξατομικευμένο ανάλογα με τις μετρήσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες.

Την Πέμπτη (30.06) οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις, στις 09.00 στη Νέα Μεσημβρία και στις 19.00 στην Τούμπα.

Το βίντεο της προπόνησης

Ο Βλάνταν Ίβιτς έδειχνε στους παίκτες του πως πρέπει να κινούνται στην άμυνα για να κλείνουν τους διαδρόμους και να μην δέχονται γκολ. Τα κοψίματα και τα κλεψίματα, όμως, ποτέ δεν ήταν εμπορικά στην τηλεόραση…

Ετσι, το PAOK TV κατέγραψε την προπόνηση από μια διαφορετική οπτική γωνία. Αυτή της επίθεσης. Δείτε, λοιπόν, αρκετά και πολύ όμορφα γκολ από την προπόνηση της Τετάρτης (29.06).

Best of internet