Βίκτορ: «Να μείνω πολλά χρόνια, οικογένειά μου ο Ολυμπιακός»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Βίκτορ: «Να μείνω πολλά χρόνια, οικογένειά μου ο Ολυμπιακός»! (vid)

bet365

Στο 2ο μέρος της συνέντευξής του στα media στο Λάνγκενφελντ ο Βίκτορ χαρακτηρίζει 2η οικογένειά του τον Ολυμπιακό και δηλώνει πως θέλει να μείνει για χρόνια στην ομάδα.
Η αλήθεια είναι πως ο Βίκτορ είπε κάτι που δεν έχει ακουστεί από κανέναν ερυθρόλευκο τεχνικό τα τελευταία χρόνια. Πως θέλει να πετύχει στον Ολυμπιακό και να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα. Τι άλλο λέει για μεταγραφές, έμψυχο δυναμικό, τους πιτσιρικάδες και τις αποφάσεις του. Πιο αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών είπε για:
Το πόσο έτοιμη μπορεί να είναι η ομάδα στην Ευρώπη και τις δυσκολίες: Και βέβαια είμαστε σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι. Να δουλεύουμε στην φυσική κατάσταση για να είμαστε έτοιμοι και από αυτήν την πλευρά αλλά και από θέμα τακτικής. Να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί για να περάσουμε.
Την πίεση ψηλά, την ανάπτυξη από τα άκρα, το ότι 'πατάει' πάνω στο 4-2-3-1, το 4-4-2 που χρησιμοποιούσε στην Λα Κορούνια και με λίμπερο και το τι έχει σκοπό να αλλάξει στον Ολυμπιακό: Οι ιδέες μας είναι μέσα στην δουλειά μας και για να καταλάβουν οι παίκτες πως μέσα στις συνθήκες του αγώνα μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Να παίζουν με άλλο σύστημα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα αλλάξει. Ένα σύστημα δεν είναι πιο σημαντικό από άλλο σύστημα όσο το να καταλάβεις τις στιγμές μέσα στον αγώνα.
Εμείς θα κάνουμε προπόνηση ώστε να είμαστε έτοιμοι να πρεσάρουμε ψηλά και να μην κλειστούμε πίσω. Όλα αυτά γίνονται για την άμυνα. Επιθετικά θα πρέπει επίσης να ετοιμαστούμε. Να παίζουμε με αντεπιθέσεις. Σε άλλο αγώνα όμως μπορούμε να 'χτίσουμε' το ματς από πίσω παίζοντας από πλάγια ή κέντρο. Ο κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός. Ο κάθε παίκτης θα πρέπει να καταλαβαίνει το ματς στην εξέλιξή του. Θα έχουμε πολύ διαφορετικούς αντιπάλους και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να παίζουμε αλλιώς. Το βασικό σύστημα που δουλεύουμε είναι το 4-4-2 αλλά μπορούμε να κάνουμε και αλλαγές γιατί το κάθε ματς ζητάει κάτι διαφορετικό.
Με πόσους παίκτες του αρέσει να δουλεύει, εάν αυτό θα ξεκαθαρίσει στο Βέλγιο και τις μεταγραφές αλλά το ελληνικό στοιχείο και την ισπανική αγορά με Ντε Λα Μπέγια και Γκουαϊτα: Είναι φανερό πως θα έρθουν νέοι παίκτες. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αριθμό. Δεν είναι στόχος τώρα αυτό το πράγμα. Το βασικό είναι όταν 27 Ιουλίου όταν και θα παίξουμε προκριματικά να είναι η ομάδα έτοιμη. Από εκεί και πέρα θα πάρουμε και άλλες αποφάσεις. Επίσης πολύ σημαντικό για εμάς είναι όσοι έρθουν να έρθουν όσο πιο νωρίς γίνεται για να καταλάβουν τις ιδέες μας και να προσαρμοστούν σε αυτές και να είναι έτοιμοι να παίξουν τα παιχνίδια μας.
Η διαχείριση είναι δύσκολη για τώρα. Είναι πολύ νωρίς για την αγορά. Τώρα οι τιμές είναι πολύ ψηλές ενώ μετά πέφτουν. Είμαστε όμως σίγουροι ότι ο αθλητικός διευθυντής και οι scouts κάνουν πολλή και καλή δουλειά. Τους έχουμε εμπιστοσύνη. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα παγκόσμια. Με διεθνή εμβέλεια και αξία. Δεν μπορεί να κοιτάει μόνο μία αγορά. Θα τις δει όλες. Η ισπανική αγορά έχει καλούς παίικτες και ενδιαφέρουσα αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάει παντού.
Δεν θα πω ονόματα. Κάθε πληροφορία μπορεί να κάνει πιο δύσκολη μία μεταγραφή. Δεν μπορούμε τώρα να πούμε τώρα κάτι. Καταλαβαίνω πως η δουλειά σας είναι τα ονόματα και οι ειδήσεις όμως η δική μας δουλειά και... επιχείρηση είναι να βρεθούν καλοί παίκτες και σε καλή τιμή. Στην καλύτερη δυνατή τιμή. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές μας, όπως είπα και πριν. Έχουμε καλή εικόνα από την ομάδα. Εμείς ήρθαμε με καλή διάθεση και όρεξη για νέα πράγματα εδώ. Βρήκαμε μία ομάδα με καλή διάθεση και καλό περιβάλλον. Ότι πρέπει για εμάς για να αρχίσουμε την δουλειά από την πρώτη ημέρα. Το να είμαστε ικανοποιημένοι όμως δεν λέει και κάτι. Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Πάντα να βελτιωνόμαστε και να δουλεύουμε. Να μην μείνουμε εκεί.
Το εάν έβλεπε Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια και το κατά πόσον είχε στο μυαλό του ότι θα γινόταν πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού: Για το πρώτο στο νου μου είναι να μείνω πάρα πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Αυτό θέλω διότι θα σημαίνει πως θα έχω κάνει καλή δουλειά και πως όλοι θα είναι ικανοποιημένοι. Αυτό θέλω σας πω για αρχή. Ναι φυσικά τον έβλεπα. Σίγουρα όταν είσαι σε άλλη ομάδα είναι πιο δύσκολα να βλέπεις άλλον σύλλογο διότι έχεις άλλες προτεραιότητες. Σίγουρα όμως έβλεπα αποτελέσματα και επιτυχίες του και έβλεπα και ματς. Βέβαια όταν είσαι μέλος μίας οικογένειας σαν τον Ολυμπιακό δεν μπορείς να τον ξεχνάς. Πρέπει πάντα να κοιτάς σιγά σιγά τι κάνει η ομάδα σου, ο Ολυμπιακός, διότι είσαι πάντα μέλος της οικογένειας.
Την ερώτηση του Gazzetta.gr για τα νέα παιδιά όπως οι Μανθάτης, Ρέτσος, Ανδρούτσος και Τσιμίκας, το πως εξελίσσονται και τις σκέψεις του: Όλοι θα έχουν την ευκαιρίες τους. Ήδη τις έχουν. Εμάς μας αρέσει να μιλούν οι παίκτες στο χορτάρι. Όπως είπαμε και πριν μία ατάκα πολύ σημαντική είναι 'η ομάδα πάνω απ' όλα'. Είμαστε ικανοποιημένοι. Οι νέοι δουλεύουν πολύ σκληρά και καλά, όπως και οι μεγάλοι. Όμως δεν μένουμε εδώ.
Πάντα πρέπει να υπάρχει δουλειά και βελτίωση και αυτό να το βλέπουμε μέσα από την προπόνηση. Άλλη μία ατάκα που ισχύει και για το εχνικό τιμ είναι 'πάντα να βελτιώνεσαι και να κοιτάς να γίνεσαι καλύτερος'. Ισχύει και για τους νέους παίκτες που πρέπει να μάθουν πολλά ακόμα. Επίσης μην μείνεις μόνο στις επιτυχίες που έχεις. Αυτό ισχύει για όλους.
Την αναφορά για μία παλιά του συνέντευξη για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Διάβασα κάπου σε μία παλιά συνέντευξη που έλεγε για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Εγώ σέβομαι όλο το παρελθόν μου και τις ομάδες που έπαιξα αλλά και τους συμπαίκτες μου αλλά θέλω να είναι ξεκάθαρο. Όπως έχω την Λα Κορούνια στην καρδιά μου, που έπαιξα χρόνια εκεί και ήταν η πρώτη ομάδα μου ως προπονητής, έτσι και στην Ελλάδα η οικογένειά μου είναι ο Ολυμπιακός. Μετά την Λα Κορούνια η 2η οικογένειά μου είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό θέλω να είναι ξεκάθαρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα