«Ήθελαν να μας σκοτώσουν όλους, πυροβολούσαν αδιακρίτως»

«Ήθελαν να μας σκοτώσουν όλους, πυροβολούσαν αδιακρίτως»

bet365

Ο γνωστός ατζέντης Μάρκο Κιρντεμίρ βίωσε από πρώτο χέρι την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης και περιγράφει στο gazzetta.gr τον τρόπο με τον οποίο έσωσε την ζωή του!

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η νέα τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης με τους νεκρούς να φτάνουν τους 41 και τους τραυματίες να ξεπερνούν τους 240!

Ο ατζέντης Μάρκο Κιρντεμίρ με πελατολόγιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Ρομπέρτο Κάρλος, Νάνι, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Μπελούτσι βρέθηκε σε λάθος σημείο στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Ο Κιρντεμίρ, ο οποίος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του περιγράφει στο gazzetta.gr τις στιγμές που έδωσε μάχη για να γλιτώσει από τα πυρά και τις εκρήξεις!

«Ήθελαν να μας σκοτώσουν. Πυροβολούσαν αδιακρίτως. Είδα έναν τρομοκράτη να εκρήγνυται μπροστά στα μάτια μου.

Άκουσα μία έκρηξη που δεν περίμενα πως θα είναι τόσο ισχυρή. Στη συνέχεια έπεσαν πυροβολισμοί στο σημείο που βρίσκονταν επιβάτες για να κάνουν check in.

Δεν περίμενα ποτέ πως θα ζήσω μία τόσο οδυνηρή εμπειρία. Ήταν σαν να γίνεται σεισμός», τονίζει ο Κιρντερμίρ και συνεχίζει την διήγηση του.

«Φορούσαν γιλέκα και κρατούσαν όπλα. Πυροβολούσαν και δεν ήξερες από που έρχονται οι σφαίρες. Η αστυνομία ανταπέδωσε τα πυρά και ένας εξ αυτών ανατινάχθηκε μπροστά στον κόσμο.

Κρύφτηκα πίσω από τα γκισέ για να σωθώ και έτρεξα στις τουαλέτες. Ένα κορίτσι δίπλα μου τραυματίστηκε σοβαρά.

Η αστυνομία πυροβολούσε εναντίον των τρομοκρατών και εκείνοι ανατινάσσονταν. Σκοπός τους ήταν να σκορπίσουν τον θάνατο. Να μας σκοτώσουν όλους. Ήταν λες και έπαιζα σε ταινία, όμως δυστυχώς πρόκειται για μία μεγάλη τραγωδία».

 

Τελευταία Νέα