Τι έγινε στην αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Ολλανδία

Τι έγινε στην αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Ολλανδία

Κώστας Ζάλιαρης
Τι έγινε στην αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Ολλανδία

bet365

Από τον ... Νάνο που έκανε κουμάντο, το στυλ του Μέστο, το σχόλιο του Στιλ για την εθνική Αγγλίας, τους πιτσιρικάδες και το κλίμα σοβαρότητας που διέκρινε την αποστολή του Παναθηναϊκού για Ολλανδία. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ...

Λίγο μετά τις 12:00 έφτασε στο «Ελ.Βενιζέλος» το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του «τριφυλλιού» στο αεροδρόμιο, ώστε να πάρουν την πτήση με προορισμό τη χώρα της τουλίπας (αναχώρηση 13:20) και να ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία ενόψει της επόμενης σεζόν.

*Μόλις οι «πράσινοι» κατέβηκαν από το πούλμαν, συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να μοιραστούν τα εισιτήρια της πτήσης, με τον Νάνο να τα παίρνει στο χέρι του και να ... κάνει κουμάντο.

Μάλιστα, είχε κοντά του τον Βιγιαφάνιες, τον οποίο όμως έκανε πως δεν έβλεπε και φώναζε «Λούκας, Λούκας... » για να πάρει το εισιτήριό του ο πάντοτε χαμογελαστός Αργεντινός άσος της ομάδας.

*Ο Τζιαντομένικο Μέστο ξεχώρισε για τα γυαλιά ηλίου με τα οποία επέλεξε να εμφανιστεί. Ιταλός, γαρ, ξέρει από το διαφορετικό, μοντέρνο στυλ και έπιασε κουβέντα με τον βοηθό του Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι, σχολιάζοντας ο καθένας τα γυαλιά του.

*«Απίστευτα πράγματα... Όλη η Ευρώπη ασχολείται αρνητικά με την εθνική...» σχολίασε ο Λουκ Στιλ εμφανώς έκπληκτος από τα όσα συμβαίνουν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, με τον αποκλεισμό από τους Ισλανδούς και την παραίτηση του Ρόι Χότζον.

*Τα περισσότερα μέλη της αποστολής κατευθύνθηκαν αμέσως στα γκισέ για να περάσουν στο χώρο όπου επιτρέπονται να βρίσκονται μονάχα όσοι ταξιδεύουν, δίχως να σταματήσουν για πολλές φωτογραφίες... Δεν αρνήθηκαν βέβαια σε όσους τους σταμάτησαν, αλλά γενικά υπήρχε ένα σοβαρό κλίμα που απέπνεε συγκέντρωση.

*Οι οχτώ πιτσιρικάδες που ακολούθησαν για να πάρουν μέρος στην προετοιμασία και ασφαλώς ήταν... ψαρωμένοι, είναι οι: Ευαγγέλου, Στάικος, Μίγγος, Μαυρομμάτης, Χατζηγιοβάννης, Γ.Αγγελόπουλος, Ξενόπουλος, Μπουζούκης

*Ο Κάρλος Ζέκα, γνωστός για το γεγονός πως σέβεται τη δουλειά των εκπροσώπων του Τύπου, σταμάτησε να μιλήσει στους παρευρισκόμενους, όπως το έκανε και ο Αντρέα Στραματσόνι.

*Ο Ιταλός προπονητής, σωστός και μετρημένος, δεν παρέλειψε να κάνει θερμή χειραψία με τους δημοσιογράφους στο φινάλε των δηλώσεών του, προτού κι εκείνος περάσει από το σημείο όπου ελέγχεται το εισιτήριο.

*Ως γνωστόν, ο Ιβάνοφ ήταν ο μοναδικός από τους δύο νεοαποκτηθέντες που ακολούθησαν την αποστολή στην προγραμματισμένη πτήση, αφού, η υπόθεση του Ιμπάρμπο δεν είχε ολοκληρωθεί εγκαίρως. Ο Κολομβιανός επιθετικός αναμένεται να φτάσει στην Ολλανδία το βράδυ της Τετάρτης με άλλη πτήση. Πάντως, για λίγη ώρα υπήρχε μικρή αναμονή των «πράσινων» μήπως και προλάβαινε ο παίκτης να πάει μαζί τους, ωστόσο, έλαβαν την ενημέρωση πως ήταν απίθανο κάτι τέτοιο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα