Θέλουν Βενγκέρ στην εθνική Αγγλίας!

Θέλουν Βενγκέρ στην εθνική Αγγλίας!

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλουν Βενγκέρ στην εθνική Αγγλίας!

bet365

Την πρόθεση να κάνουν... υπομονή έναν χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Αρσέν Βενγκέρ με την Άρσεναλ και να τον προσλάβουν για την εθνική ομάδα της Αγγλίας, δείχνουν να έχουν οι άνθρωποι της FA!

Με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ομοσπονδίας, Μάρτιν Γκλεν, να τονίζει ότι μετά τον Ρόι Χότζον η αναζήτηση του επόμενου ομοσπονδιακού κόουτς θα αφορά τον καταλληλότερο άνθρωπο για τη θέση κι όχι απλά τον καταλληλότερο Άγγλο, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Το τελευταίο από αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του... Αρσέν Βενγκέρ!

Ο Αλσατός κόουτς έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με την Άρσεναλ, την περασμένη σεζόν πέρασε ίσως τις πιο δύσκολες ημέρες της θητείας του στον λονδρέζικο σύλλογο, το «Έμιρεϊτς» είναι διχασμένο ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν την παραμονή του και αυτούς που δεν θέλουν να τον ξαναδούν στον πάγκο και ο έμπειρος τεχνικός είναι πλέον ανάμεσα σε αυτούς για τους οποίους θα υπάρξει σύσκεψη από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας.

Σε περίπτωση που παρθεί μια τέτοια απόφαση και συμφωνηθεί ώστε να είναι ο Βενγκέρ ο επόμενος στο «τιμόνι» των «τριών λιονταριών», υπάρχει η πρόθεση να καθίσει στον πάγκο κάποιος υπηρεσιακός για έναν χρόνο, μέχρι να ολοκληρώσει ο Αλσατός τις υποχρεώσεις του στους «κανονιέρηδες».

Και με το τελευταίο, δικαιολογείται το γεγονός πως παρουσιάζεται ως φαβορί ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα