Στην Κίνα ο Χουλκ για να υπογράψει! (gTV)

Gazzetta team
Στην Κίνα ο Χουλκ για να υπογράψει! (gTV)

bet365

Στην Κίνα πάτησε το πόδι του ο Βραζιλιάνος επιθετικός Χουλκ για να υπογράψει στην ομάδα της Σαγκάης και γνώρισε την αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς.

Στη Σανγκάη SIPG θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουλκ, καθώς οι Κινέζοι έδωσαν 58 εκ. ευρώ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για να τον αποκτήσουν και να κάνουν την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας.

Μια μεταγραφή που ξεπέρασε αρκετά σε κόστος εκείνη του συμπατριώτη του Άλεξ, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο από την Γιανγκσού Σουίνγκ έναντι 50 εκ. ευρώ.

Ο Χουλκ αφίχθη σήμερα στην κινεζική μεγαλούπολη και αποθεώθηκε από πάρα πολλούς φίλους του συλλόγου που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Όταν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει, ο διεθνής επιθετικός θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και σίγουρα ο πρώτος στην Κίνα, αφού οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 20 εκ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα