Ζέκα: «Απαγορεύεται να επαναληφθούν τα περσινά»

Ζέκα: «Απαγορεύεται να επαναληφθούν τα περσινά»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζέκα: «Απαγορεύεται να επαναληφθούν τα περσινά»

bet365

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε, ο Κάρλος Ζέκα ορθά δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να επιτρέψει να συμβούν τη νέα σεζόν τόσο άσχημα γεγονότα, όπως τα περσινά στα ματς με την Καμπάλα...

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία, όπου και θα προετοιμαστούν οι «πράσινοι» για τη νέα αγωνιστική περίοδο και είπε:

«Με τη νέα σεζόν, ελπίζω να καταφέρουμε να γράψουμε μια νέα ιστορία, καλύτερη από την περσινή... Θέλουμε όλοι να είμαστε καλύτεροι και ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι περισσότερο για να γίνει αυτό και θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε να πιάσει τόπο η προετοιμασία για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Επί προσωπικού, σχολίασε: «Είμαι καλά... Ήταν λίγες οι μέρες των διακοπών, όμως η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν οι προπονήσεις και το ποδόσφαιρο. Είμαι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν και θα φανώ στο γήπεδο όσο πιο έτοιμος γίνεται. Έρχεται μια δύσκολη σεζόν και οφείλουμε όλοι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Για την ανάγκη να μην επαναληφθεί ο περσινός εφιάλτης, ο Πορτογάλος άσος είχε να πει:

«Πέρυσι τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ άσχημα για εμάς... Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, αυτά τα παιχνίδια και ο αποκλεισμός τριγυρνούν ακόμα στο μυαλό μου, αλλά έχουμε μπροστά μας μια νέα σεζόν και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα περσινά και την Καμπάλα. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι τόσο άσχημα. Απαγορεύεται να επιτρέψουμε να ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

Δεν είναι θέμα ... εκδίκησης, αλλά θέμα της ομάδας μας και της ανάγκης να την επαναφέρουμε εκεί που αξίζει. Δεν έχουμε... έχθρα με κανέναν και δεν κοιτάζουμε τους άλλους. Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός αξίζει να βρίσκεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

Ο Ζέκα έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Προσωπικά δεν έχω να πω κάτι διαφορετικό απ' ότι λέω κάθε σεζόν προς τον κόσμο... Θα τα δώσουμε όλα για να γίνουν διαφορετικά πράγματα απ' ότι την περασμένη σεζόν. Αυτό που θέλω να πω είναι πως όλοι θα παλέψουμε για τη φανέλα, γιατί η φανέλα είναι πάνω απ' όλους και πιο σημαντική απ' οτιδήποτε άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα