«Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι άφθαρτος»

Gazzetta team
«Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι άφθαρτος»

bet365

ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας θα είναι άφθαρτος, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Ευάγγελος Γραμμένος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Ευάγγελος Γραμμένος, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του από την οριακή ψήφιση του διοικητικού απολογισμού στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ, στη συνέχεια είπε στον "Arena fm", πως ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας θα είναι άφθαρτος.

«Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι, γιατί παρόμοιο αποτέλεσμα έχει να εμφανιστεί καμιά 20ετία. Κατάλαβε και η ομοσπονδία ότι δεν μπορεί να παίζει πλέον. Ήταν ένα πολύ ηχηρό μήνυμα και φιλοδοξούμε να γίνει και αποτέλεσμα ισχυρής πλειοψηφίας και τον Οκτώβριο να αποκτήσουμε το πάνω χέρι εμείς.

Θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα τον Οκτώβριο. Θα χρειαστεί όλες οι δυνάμεις να γίνουν ένα συμπαγές σώμα και να γίνουμε ακόμα περισσότεροι. Το κλίμα, ο φόβος που κυριαρχούσε έχει εξαλειφθεί. Βγαίνουν οι ενώσεις και λένε δεν τα πάτε καλά, θέλουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αν υπήρχε επικεφαλής της παράταξης θα το είχατε μάθει. Υπάρχει προτροπή για μένα το ακούω το διαβάζω θα γίνει μέσα από μια άκρως δημοκρατική διαδικασία. Θα γίνει μια συγκέντρωση, δεν ξέω ακόμα που, όπου θα εκλεγεί αυτό το πρόσωπο, θα προκρίνουν αυτόν που έχει τις δυνατότης να εμπνεύσει, να συσπειρώσει να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Θα αποφασίσουν όλοι και θα επιλέξουν όλοι. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι άφθαρτος.

Βγάλτε μου κόκκινη κάρτα που μπήκε κάποιος δημοσιογράφος στη συνάντηση που έγινε στο Μακεδονία Παλάς. Ή θα έμπαιναν όλοι ή κανένας. Αυτός μπήκε χωρίς να το αντιληφθούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα